Femeia care a furat 1 milion de euro s-a predat singură. Poliția germană o căuta de 3 luni, iar ea posta clipuri pe TikTok

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Femeia în vârstă de 42 de ani furat un milion de euro de la angajatorul său (Foto: Poliția din Germania)
Femeia în vârstă de 42 de ani furat un milion de euro de la angajatorul său (Foto: Poliția din Germania)

Femeia care a furat peste un milion de euro de la angajatorul său și a dispărut s-a predat singură la poliție. Autoritățile nu aveau habar unde este, până în momentul în care chiar ea a sunat să se predea. 

Acum trei luni, o femeie din Stuttgart a furat de la compania pentru care lucra peste un milion de euro și apoi a dispărut fără urmă. După două luni de căutări, în care anchetatorii nu au descoperit nicio informație despre ea, s-a oferit o recompensă pentru capturarea ei, dar chiar și după o lună poliția nu avea nicio pistă. În mod neașteptat, ea a sunat poliția acum câteva zile și a declarat că dorește să se predea.

Mirnesa S., în vârstă de 42 de ani, a fost arestată luni seara la aeroportul din Stuttgart. „Ea a contactat poliția prin intermediul unui avocat și a specificat când va sosi la aeroportul din Stuttgart”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției pentru postul de televiziune RTL, citat de merkur.de.

Femeia a fugit cu banii în Muntenegru

 

Se pare că Mirnesa S. a fost în toată această perioadă în Muntenegru.

Purtătorul de cuvânt a mai menționat că la momentul arestării ea era foarte calmă. Poliția din Stuttgart a emis un comunicat oficial: „Luni seara (23 ianuarie 2023), polițiștii au arestat o femeie de 42 de ani, care era căutată pe baza unui mandat internațional de arestare, suspectată că ar fi sustras peste un milion de euro de la firma de transport valori la care era angajată".

Marți, femeia a fost prezentată în fața unui magistrat, care a aplicat mandatul de arestare.

"Investigațiile privind locul unde se află banii sunt în desfășurare”, se menționează în comunicatul poliției.

Femeia lucra de mulți ani la o companie de transport valori, unde manipula sume mari de bani în fiecare zi. Pe 14 octombrie ea a sustras peste 1 milion de euro și de atunci a dispărut fără urmă, iar anchetatorii suspectează că a fugit imediat în străinătate.

Cazul a fost făcut public două luni mai târziu, când poliția a anunțat detaliile ei și a oferit o recompensă de 37.500 de euro pentru orice informație care ar duce la capturarea ei. Cu doar câteva zile înainte de a contacta poliția, Mirnesa S. părea relaxată și chiar a postat un clip pe TikTok în care se afla la volanul unei mașini.

Caz similar la Bremen

 

Cazul amintește de unul similar, petrecut în 2021, la Bremen, unde Yasemin Gündogan, în vârstă de 28 de ani, care lucra la o companie cu aceeași specializare, a sustras aproximativ 8 milioane de euro. Ea a sunat apoi la serviciu și a anunțat că va fi absentă pentru o perioadă, deoarece era bolnavă, dar de fapt, își acorda timp pentru a dispărea.

Când s-a descoperit furtul, femeia deja dispăruse și nici până în prezent nu s-a aflat nimic despre ea.

------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH 

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6 

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel