FCSB - Silkeborg, în Conference League. Gigi Becali anunță că bagă cea mai bună echipă 

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Gigi Becali a anunțat că va folosi cea mai bună echipă în meciul retur cu Silkeborg, după ce în precedentul meci din Conference League au fost umiliți cu 5-0. 

Gigi Becali pare să "schimbe placa" după ce suporterii au fost foarte dezamăgiți de faptul că FCSB a menajat titularii și până ieri se vânduseră abia 6000 de bilete, contrar așteptarilor lui Becali.  Acesta anunță acum că va folosi cea mai bună echipă. Finanțatorul echipei speră să fie măcar 30 000 de oameni la stadion. 

"Meciul de mâne ce să fie? O să fie al nostru. La meciul de mâne o să intre artileria grea, trebuie să ne răzbunăm, să ne spălăm păcatele în fața fanilor. 12.000, dar până mâine o să fie 30.000. O să fie 30.000. Îi batem acum pe ei, după îi batem pe Anderlecht, după e gata. Spulberăm și West Ham, avem echipă puternică acum. Joacă și la noi… Noi nu jucăm în Londra, noi jucăm la București," a spus Gigi Becali.

FCSB - Silkeborg. Olaru: "Ne luăm revanșa"

 

Jucătorul Darius Olaru consideră că echipa de fotbal FCSB are puterea să îşi ia revanşa în partida cu Silkeborg, după ce danezii s-au impus pe teren propriu, în meciul tur, cu scorul de 5-0.

"Ştiu că ne aşteaptă mâine un meci foarte dificil, cu un adversar bun, căruia îi place să aibă posesia, însă cred că suntem pregătiţi. Am analizat adversarul şi cred că suntem pregătiţi pentru meciul de mâine. Cu siguranţă vorbim despre o revanşă, pentru că în meciul tur rezultatul nu a fost cel pe care ni l-am dorit şi cred eu că avem puterea să o luăm mâine", a declarat Olaru, miercuri, într-o conferinţă de presă.

El a afirmat că jucătorii români au şi o datorie faţă de suporterii care vor veni joi pe Arena Naţională.

"Cu siguranţă este şi o datorie faţă de suporteri, pentru că vor veni şi ne vor susţine şi sper eu să le facem pe plac şi să obţinem victoria. Eu cred că cei de la Silkeborg vor veni cu aceeaşi mentalitate, să aibă posesie şi să învingă, dar trebuie să le punem şi noi probleme, pentru că jucăm acasă, în faţa suporterilor. Trebuie să fim pregătiţi să opunem rezistenţă", a adăugat Olaru.

Jucătorul echipei FCSB a afirmat că meciurile din Europa Conference League sunt importante şi pentru jucători pentru că îşi pot demonstra valoarea.

"Sunt meciuri importante în cupele europene, pentru că ne putem arăta valoarea şi cred că dacă vom intra pe teren cu atitudine vom putea obţine victoria. Am arătat bine cu Petrolul şi trebuie să creştem de la meci la meci", a mai spus Olaru, care a precizat că nu are cunoştinţă de o ofertă de transfer pentru el venită din străinătate.

În etapa a 4-a a Grupei B a Europa Conference League, FCSB va întâlni formaţia daneză Silkeborg, joi, de la ora 22:00, pe Arena Naţională.

După trei jocuri în grupă, FCSB ocupă ultimul loc în clasament, cu un singur punct, în spatele echipelor West Ham, Anderlecht şi Silkeborg.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel