Fată de 12 ani , dispărută de acasă. Dacă ați văzut-o, contactați autoritățile

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

O minoră în vârstă de 12 ani din oraşul Dumbrăveni, care a plecat de la domiciliu şi nu s-a mai întors, a fost dată în urmărire, informează, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.

"Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 12 ani, care a plecat de la domiciliu într-o direcţie necunoscută, fără a mai reveni. (...) În seara zilei de 12 septembrie a.c., poliţiştii sibieni au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, în jurul orei 14,00, fiica sa minoră, (...) în vârstă de 12 ani, a plecat de la domiciliu, din oraşul Dumbrăveni, judeţul Sibiu, într-o direcţie necunoscută, fără a mai reveni", se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu.

Conform sursei citate, fata are 155 de centimetri înălţime, 55 de kilograme, ochi albaştri, păr şaten lung şi poartă ochelari de vedere. În momentul plecării, minora purta un tricou de culoare deschisă, pantaloni tip jeans tăiaţi de culoare albastră şi încălţăminte tip sport albă.

"Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112", se mai menţionează în comunicat, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel