Familie venită în concediu, din Spania, spulberată pe DN1. Doar o tânără de 15 ani a supraviețuit, dar e în comă

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O tânără de 21 de ani și părinții ei, toți - cetățeni spanioli, au fost uciși duminică seara, într-un accident cumplit petrecut pe DN1, în apropiere de Sibiu. Doar o tânără de 15 ani a supraviețuit, dar e în stare critică, la spital.

Trafic rutier a fost blocat duminică seara, DN1 Sibiu-Brașov la Hula Bradului, din cauza unui grav accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule.

Familie venită în concediu, din Spania, spulberată pe DN1. Doar o tânără de 15 ani a supraviețuit, dar e în comă

 

Din primele date, erau cinci persoane rănite. Ulterior, a fost declarat decesul pentru trei dintre persoanele implicate în accident. Alte două au fost rănite grav.

Autoturismul familie din Spania a fost lovit de un altul, care încerca să facă o depășire neregulamentară, peste linia continuă, spun polițiștii. În mașina victimelor, se mai afla și mezina familiei, o adolescentă de 15 ani. A supraviețuit, dar este în comă, potrivit Știrile ProTv.

Familia din Las Palmas de Gran Canaria călătorea cu o mașina închiriată și era, probabil, în vacanță. Părinții au murit pe loc, iar fiica cea mare - în drum spre spital. Sunt victimele nevinovate ale unei depășiri riscante, după cum au stabilit polițiștii. În urma impactului, mașina cu care călătoreau spaniolii a fost proiectată într-un alt vehicul, la volanul căruia se afla o tânără de 20 de ani din județul Vâlcea. Femeia a scăpat, ca prin minune, nevătămată.

Oficial, de la IPJ Sibiu

 

Potrivit IPJ Sibiu, în 4 decembrie, în jurul orei 20.45, pe DN 1, în zona Hula Bradului, s-a produs un grav accident de circulație, soldat cu decesul a 3 persoane și rănirea gravă a altor 2 persoane.

Din primele cercetări efectuate de către polițiștii Serviciului Rutier Sibiu a rezultat faptul că, în timp ce conducea un autoturism dinspre Veștem spre Brașov, la km. 293+500 m, un bărbat în vârstă de 63 de ani, din județul Gorj, s-ar fi angajat în depășirea unei autoutilitare, încălcând marcajul longitudinal continuu. Ar fi pătruns pe contrasens unde a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus dinspre Brașov, proiectându-l în alt autoturism care circula în spatele acestuia.

Din nefericire, impactul frontal a provocat decesul a trei persoane aflate în autoturismul condus dinspre Brașov. Este vorba despre conducătorul auto, în vârstă de 67 de ani, și două femei în vârstă de 21, respectiv 55 de ani, toți cetățeni străini.

De asemenea, în urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a șoferului din județul Gorj, precum și a unei alte pasagere din mașina în care s-au aflat persoanele decedate, o tânără în vârstă de 15 ani, cetățean străin.

La volanul celui de-al treilea autoturism se afla o tânără în vârstă de 20 de ani, din județul Vâlcea. Nu au rezultat victime din acest autovehicul.

În cauză, la nivelul Serviciului Rutier Sibiu, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, respectiv vătămare corporală din culpă, urmând ca, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, să fie stabilite toate circumstanțele exacte în care s-a produs acest accident rutier.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel