Familia tânărului român găsit mort pe o stradă în Germania, strigăt de ajutor pentru a-i repatria trupul

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
Bărnițiu Cristian, românul înjunghiat mortal în Germania
Bărnițiu Cristian, românul înjunghiat mortal în Germania

Familia lui Cristian, tânărul român găsit mort pe o stradă din Germania, după ce ieșise de la serviciu, face un apel pentru oricine îi poate ajuta să repatrieze trupul neînsuflețit.

Un român plecat să lucreze în Germania și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic. Cristian tocmai ieșise de la serviciu când cineva a vrut să îi încheie românului socotelile cu viața.

Familia lui Cristian cere ajutor pentru a-i putea aduce trupul în țară și pentru a-l înmormânta creștinește.

Tânărul bihorean a plecat în Germania pentru o viaţă mai bună însă nu a mai apucat să revină de sărbători în sânul familiei sale. Nu se știu încă toate detaliile morți sale, familia a declarat, pentru ȘtiriDiaspora, că tânărul a sfârșit după ce terminase tura de serviciu.

Tot ce știm este că a fost implicat într-un scandal, după ce ieșise de la muncă, și a fost bătut crunt. N-a supraviețuit“, a declarat fratele lui Cristian pentru ȘtiriDiaspora.

La momentul actual sunt mai multe variante legat de ce s-a putut întampla exact, deoarece oficialii germani înca nu ne-au dat informații legate de circumstanțele tragediei. Tot ce știm, provine de la foștii colegi ai lui“, a completat familia sa. 

Familia tânărului român găsit mort pe o stradă în Germania, strigăt de ajutor pentru a-i repatria trupul

 

Vecinii acestuia din localitatea Girișu de Criș, judeţul Bihor, încearcă să îi ajute familia pentru aducerea trupului său în ţară.

„Dragi consăteni, Bărnițiu Cristian fiu al comunei noastre a avut parte de un sfârșit tragic în Germania fiind înjunghiat de o persoană neidentificată.

Familia are nevoie de ajutorul nostru pentru a fi repatriat în țară, costurile fiind foarte mari. Mâine voi merge la magazinele din comună pentru a face o urnă pentru donații.

Haideți să fim alături de familia greu încercată și fiecare după posibilități să donăm pentru repatrierea lui Cristian. Vă mulțumesc anticipat și vă doresc un An Nou Fericit!”, a scris pe Facebook Dan Babău, un vecin de-a lui Cristian.

barnitiu-cristian-romanul-injunghiat-in-germania

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel