EUROVISION 2018. Azi e România - VIDEO. Cote la pariuri

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

THE HUMANS cu piesa GOOD BYE intră în concurs joi. Cotele la casele de pariuri care urmăresc concursul de muzică Eurovision 2018 au fost date peste cap după prima semifinală de marţi seara.

Cea de-a doua semifinală va avea loc joi, iar în cadrul ei vor participa şi reprezentanţii ţărilor 'Big 5' - fondatoare ale concursului, a căror prezenţa este garantată în marea finală: Germania, Italia, Marea Britanie, Franţa şi Spania.

De asemenea, joi seara va evolua şi trupa noastră, THE HUMANS cu piesa GOOD BYE. Melodia va intra în concurs pe poziţia a doua, în prima parte a semifinalei de joi, 10 mai. Evenimentul va fi transmis live la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+ de la ora 22.00 (ora României).

VIDEO

Însă, după prima gală, favorită la câştigarea trofeului nu mai este considerată artista din Israel, cum prognozau până acum, ci reprezentanta Ciprului, relatează EFE.

Cântăreaţa care reprezintă Ciprul, Eleni Foureira, a urcat pe primul loc în clasificarea caselor de pariuri, după ce inţial ocupa locul patru. Ascensiunea Ciprului a fost fulgerătoare în ultimele zile, după ce la începutul lunii mai ocupa locul nouă. Foureira, de naţionalitatea greacă, reprezintă Ciprul cu piesa 'Fuego', şi a fost printre primele clasate în prima semifinală de marţi seară.

Principala favorită a caselor de pariuri la câştigarea titlului, Netta Barzilai, a căzut pe locul doi în ce-i priveşte pe favoriţii din acest an, după ce a condus detaşat clasamentul din 11 martie.

Locul trei pe podium la casele de pariuri este ocupat de reprezentantul Norvegiei, Alexander Rybak, care a câştigat deja concursul Eurovision în 2009 şi a revenit pe scenă anul acesta însoţit de vioara sa, pentru a cânta piesa 'That's How You Write a Song'.

Reprezentanţii Spaniei, Amaia Romero şi Alfred Garcia, au urcat şi ei un loc în clasamentul caselor de pariuri, ocupând locul 11.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel