Europarlamentarul Victor Negrescu, despre bugetul UE: "România a negociat prost"

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu a afirmat că România a negociat prost sumele pe care le va primi de la Uniunea Europeană. 

"Să spunem câteva lucruri adevărate. Planul de relansare economică este unul care a fost prezentat Uniunii Europene de liderii socialiştilor europeni. Premierul social democrat din Spania a lansat propunerea asta. Am văzut că liderii de dreapta din România spun că PPE. Nu, nu popularii europeni au făcut asta, ci socialiştii. 

Socialiştii europeni au spus clar despre ce e vorba în acest plan şi s-au luptat pentru anumite direcţii, mai exact ca banii să ajungă la oameni, nu să servească unor interese. Dreapta nu a fost capabilă să sprijine România în plan european. Pe hârtie, prin ce am făcut noi la PE, România trebuia să primească undeva la 85 de miliarde de euro, ori România a negociat prost, nu a fost sprijinită de liderii PPE şi a obţinut doar 80 de miliarde. Am pierdut 5 miliarde! Dreapta ne vinde iluzii care nu au legătură cu realitatea", a declarat Victor Negrescu, în exclusivitate pentru DC NEWS. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel