EXCLUSIV  Europarlamentarul Cătălin Ivan, la interviurile Stiridiaspora.ro. O analiză a guvernării PSD-ALDE şi cursa pentru europarlamentare

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:
Catalin Ivan
Catalin Ivan

Sunt mai puţin de două luni până la alegerile pentru Parlamentul European, intens urmărite de toţi cetăţenii blocului UE. Cătălin Ivan, invitatul special al interviurilor Ştiridiaspora.ro, vine cu precizări despre cele mai importante alegeri din Uniunea Europeană.

Europarlamentarul Cătălin Ivan este gata să candideze pentru un nou mandat, după demisia sa din grupul socialiştilor din Parlamentul European şi vine cu un partid nou, PRODEMO, despre care spune că este este "Alternativa pentru Demnitate Națională a tuturor românilor, oriunde s-ar afla".

Despre actualul Guvern PSD-ALDE dar şi despre percepţia sa legat de Victor Ponta şi liderul PSD, Liviu Dragnea, la aproape cinci ani de la plecarea sa din PSD, am discutat europarlamentarul Cătălin Ivan, la interviurile Ştiridiaspora.ro.

Interviul va fi difuzat astăzi, începând cu ora 12.00, pe contul oficial Facebook, cât și pe contul de Youtube al redacției știridiaspora.

Urmăriţi aici interviul integral cu europarlamentarul Cătălin Ivan:

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel