Euro U21. România și-a aflat posibilul ADVERSAR

Narcis Popa |
Data publicării:

 România U21 şi-a aflat numele adversarei pe care o va avea în semifinalele EURO 2019 dacă va ajunge în "careul de aşi" de pe locul doi al Grupei C.

În cazul în care România va fi învinsă de Franţa în ultimul meci al Grupei C, ce va avea loc luni, de la ora 22:00, tricolorii vor întâlni Spania, echipa ce a câştigat Grupa A, după ce a învins categoric Polonia, 5-0 - Românii ar urma să joace cu ibericii din postura echipei clasate pe locul secund al Grupei C.

Dacă ţara noastră nu pierde partida cu Franţa, va câştiga grupa şi ar urma să joace în semifinalele EURO 2019 cu echipa ce va conduce Grupa B, numele urmând a fi stabilit duminică - Germania domină (6 puncte) şi va juca cu Austria.

EURO 2019 Calculele pentru calificarea României U21 în semifinale

 

Pentru a ajunge în semifinale de pe primul loc, România U21 nu trebuie să piardă cu Franţa şi ar urma să joace cu selecţionatace va triumfa în Grupa B.

Dacă România U21 ar obţine un egal cu cei din Hexagon, ar câştiga grupa şi automat locul pentru semifinale.

Pentru a ajunge în semifinale de pe locul doi: România are golaveraj +5, iar Italia +3, adică pentru a fi peste italieni în lupta pentru cel mai bun loc doi, ar trebui ca-n meciul cu Franţa să pierdem la cel mult două goluri diferenţă.

E important ce se va întâmpla în Grupa B fiindcă în cursa pentru cel mai bun loc doi va intra şi o echipă de aici. Dacă nemţii şi sârbii nu pierd, locul doi de aici va avea mai puţin de şase puncte şi atunci şi un eşec în faţa francezilor (la două goluri diferenţă) ne-ar trimite în semifinale.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel