Eugen Teodorovici, la DNA: „Mi-am amintit discuții cu politicieni în funcții foarte înalte“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Eugen Teodorovici a fost joi la DNA, la cererea sa. Fostul ministru a spus că a vrut să asculte convorbirile dintr-un dosar mai vechi, clasat în 2013: „Am vrut să văd dacă se acceptă o astfel de cerere”.

Fostul ministru Eugen Teodorovici a fost la DNA pentru a asculta interceptările dintr-un dosar mai vechi de corupţie, care a fost şi clasat.

„Am făcut cerere către DNA să pot să vin să ascult convorbirile. Am vrut să văd dacă se acceptă o astfel de cerere. I-am spus domnului procuror că nu ştiu care este speţa exact. Dosarul din 2013 a fost clasat. Eu am făcut cerere către DNA să vin să ascult ce informaţii erau înregistrate într-un dosar din 2013”, a spus Eugen Teodorovici la ieşirea din sediul DNA, potrivit Agerpres.

În 2013, Teodorovici era ministru al Fondurilor Europene. El a spus, azi, că dosarul nu vizează activitatea din minister.

„Doar am fost notificat ca dosarul respectiv din 2013 s-a clasat. Procurorii nu m-au întrebat nimic, eu am venit sa aflu de la dânșii, sa ascult acele înregistrări telefonice din acea perioada. Am ascultat 2-3, dar am zis ca nu este nevoie sa ma ascult pe mine.

Mi-am adus aminte de unele discuții pe care le-am avut cu diverși politicieni la acea vreme, in funcții foarte înalte, din toate partidele politice. Mi-a trezit un gust amar. Am zis ca poate cei care ar trebui sa fie subiectul acestei verificări tocmai ei nu sunt/, a precizat Teodorovici la ieșirea de la DNA.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel