Șerban Nicolae, împrumut de la o persoană misteriosă

Senatorul PSD Șerban Nicolae a primit un împrumut de 120.000 de lei de la o persoană misterioasă, după cum rezultă din declarațiile de avere ale senatorului PSD din 2017 și 2018, titrează g4media. Cu acești bani, Nicolae a plătit daunele către Regia Protocolului și Patrimoniului de Stat (RA-APPS), stabilite printr-o decizie definitivă în instanță.

Șerban Nicolae a refuzat să comunice numele persoanei care l-a împrumutat, declarând pentru G4Media că ”nu deține o funcție publică de cel puțin cinci ani” și că ”nu este relevant în vreun fel”.

”Persoana care m-a împrumutat nu deține o funcție publică de cel puțin cinci ani (nu știu dacă a deținut vreodată) și nu ii pot spune public numele. Nici nu cred că este relevant în vreun fel. Am plătit suma stabilită de instanță, rezultată dintr-o chirie de patru mii de euro lunar, pentru un apartament de trei camere la etajul patru al unui bloc cu opt etaje. Sper că e lămuritor răspunsul și aș aprecia dacă mi-ați comunica ce anume a determinat acum un asemenea interes, în condițiile în care niciuna din informații nu e de actualitate.”, a declarat senatorul PSD.

Șerban Nicolae a refuzat în 2008, timp de doi ani, să elibereze o locuință de protocol, deși nu mai avea dreptul s-o ocupe.

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAIIti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?

CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.24