Șerban Nicolae dă de pământ cu Isărescu: „Un impostor stătea pe-o bancă. Cine n-are Șerbani, să-și cumpere”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Senatorul PSD Șerban Nicolae a lansat un atac dur la adresa guvernatorului BNR Mugur Isărescu după ce acesta a spus că aurul ar trebui adus în țară, din Londra, numai pentru verificare.

„UN IMPOSTOR STĂTEA PE-O BANCĂ

Știri de Ultima Oară:
- Costurile aducerii și depozitării în țară a celor 63,7 tone de aur din rezerva României, folosind capacitățile Ministerului Apărării Naționale, nu depășesc câteva sute de mii de euro. Mult mai puțin decât a costat scoaterea aurului din țară. De data asta, nu se mai adaugă comisioane și bonusuri de performanță!
- Pe teritoriul României, în stocurile de minereu extras (încă neprocesat) ale unei companii deținute de stat, se găsește aur în cantitate de peste trei sute de tone!
- Noul și ambițiosul guvernator al BNR e un om consecvent și riguros. Ca și la începutul ultimelor două mandate (de câte cinci ani!), și-a fixat ca obiectiv „aderarea României la zona Euro". Cercetătorii britanici confirmă științific șansele mari de reușită, prin aplicarea principiului matematic-bancar – „a treia oară-i cu noroc"!
- Un important investitor străin și-a programat vizita obligatorie la Banca Angliei înainte de a deschide o șaormerie în București, pe strada Lipscani 25!
- Viticultorul bancar confirmă că Bundesbank repatriază aurul Germaniei, pentru că „sunt nemţi, dar au şi ei Şerbanii lor". Da, cine n-are Șerbani să-și cumpere, dar treizeci de arginți nu reprezintă prețul corect!

Un impostor călărea o bancă de aur. Și banca s-a rupt. Pentru că cel mai deștept cedează! Ai învins, Manole! Gold bye!”, a scris Șerban Nicolae pe pagina de Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel