Emil Rengle e câștigătorul Românii au talent. "Nu mai veniți, dragi români, să vă arătați talentul în țara voastră"

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Emil Rengle este marele câștigător la "Românii au talent".

Sezonul 8 "Românii au talent" s-a încheiat cu o ediție plină de emoții, în care telespectatorii au urmărit momente incendiare de canto, break dance, dans contemporan, dans acrobatic și balet. Fiecare concurent a muncit din greu pentru a pune în scenă momente spectaculoase, iar publicul a fost cel care a decis marele câștigător al anului 2018, precum și câștigătorul Premiului de Originalitate.

În urma voturilor publicului, premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro a ajuns la Emil Rengle în Marea Finală Românii au talent 2018! După un sezon plin de emoții, adrenalină și multă muncă din partea concurenților și a întregii echipe Românii au talent, tot publicul a fost cel care a decis clasamentul final. Pe locul 3 publicul a ales-o pe Alla, locul 2 a fost ocupat de Bianca Badea, iar cel mai talentat român din 2018 a fost desemnat EMIL RENGLE!

Nemulțumiri pe Facebook

Momentul lui a impresionat o țară întreagă. Cu toate acestea, nu toți au fost mulțumiți de votul telespectatorilor. Mulți și-au exprimat nemulțumirile în mediul online. Vă redăm câteva mesaje:

Ăsta e nivelul cultural la care a ajuns România?! Bravo, aveți stil...

Credeam că mai avem speranță în țara asta, dar se pare că s-a dus demult...Nu mai veniți dragi români să vă arătați talentul aici, în țara voastră...Mergeți în alte țări, pt că în România a murit și speranța..

De toată jenă! N-ai cum! Nu pot să cred că e adevărat!

E o dezamăgire totală.

[citeste si]


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel