Elveția. Un muncitor care a căzut într-o cuvă cu aluminiu topit la 720 de grade a reușit, în mod miraculos, să se salvez singur

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un muncitor a supraviețuit în mod miraculos după ce a căzut într-o cuvă cu aluminiu topit la o fabrică, după ce a reușit să se salveze singur din cuva cu metalul topit la 720 de grade.

Electricianul în vârstă de 25 de ani a căzut într-un cuptor plin cu aluminiu topit la 720 de grade celsius C (1.328F) în timp ce lucra la fabrica din St Gallen, în nord-estul Elveției. Poliția orașului a declarat că investighează modul în care s-a întâmplat

Tânărul a fost scufundat în metalul topit până la genunchi, dar a reușit să înfrunte durerea și să se scoată din cuvă. Acesta efectuase miercuri seară, împreună cu un coleg, lucrări la cuptorul în care se afla aluminiul.

Bărbatul a căzut într-o deschidere circulară din partea superioară a cuptorului.  Doi medici și paramedici elvețieni de urgență de salvare aeriană s-au ocupat de el la fabrică. El a fost apoi transportat cu elicopterul la spital cu arsuri extinse, potrivit Daily Mail.

Elveția. Un muncitor care a căzut într-o cuvă cu aluminiu topit la 720 de grade a reușit, în mod miraculos, să se salvez singur

 

Nu este prima dată când se întâmplă un accident de acest fel într-o fabrică.  La începutul acestui an, o companie de ambalaje a pledat vinovată de încălcarea reglementărilor privind sănătatea și siguranța după ce un bunic și-a luat propria mână tăiată după ce aceasta fusese tăiată într-un accident industrial - și a transportat-o pentru a fi salvată de medici.

Christopher Wright, în vârstă de 59 de ani, a împachetat membrul într-o pungă pentru a fi dus cu el la spital, unde a fost reatașat în cadrul unei operații de 11 ore.

Grozăvia mâinii sale a fost dezvăluită în momentul în care angajatorii săi au fost amendați cu 115.000 de lire sterline după ce s-a constatat că au încălcat legile privind sănătatea și siguranța. În ciuda faptului că i s-a reatașat mâna, Christopher a rămas cu dureri pe viață și se chinuie să-și îmbrățișeze nepoata.

Nu este singurul accident de muncă înfiorător

În același an, o tânără s-a ales cu răni permanente după ce brațul drept i-a fost târât în interiorul unei mașini de laminat la o fabrică de sare. Courtney Herbert, în vârstă de 18 ani, a fost lăsată în chinuri chinuitoare după ce brațul ei a fost prins în mașinăria de la fabrica Pacific Salt din Whyalla, Australia de Sud, la 17 aprilie 2020. Aceasta peria excesul de sare de pe o bandă transportoare când cămașa i s-a prins, trăgându-i brațul în rolă.

Incidentul a avut loc în urmă cu mai bine de doi ani, dar ea încă mai are în mod regulat crize de durere din cauza incidentului

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel