Elon Musk a dezvăluit în ce condiţii ar putea începe cel de-Al Treilea Război Mondial

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Omul de afaceri american Elon Musk consideră că un al Treilea Război Mondial ar putea începe dacă Rusia va pierde Crimeea.

Potrivit acestuia, Occidentul a impus restricţii împotriva Rusiei în toate modurile posibile. Omul de afaceri mai consideră că, dacă armata rusă se va confrunta cu anihilarea ei din partea NATO, atunci Rusia va folosi arme nucleare.

Elon Musk a dezvălui în ce condiţii ar putea începe cel de-Al Treilea Război Mondial

 

NATO va reacţiona şi va sosi sfârşitul civilizaţiei, mai susţine Musk. Moscova a declarat, în repetate rânduri, că nu ameninţă pe nimeni cu utilizarea armelor nucleare.

De asemenea, Moscova a afirmat că rămâne pe deplin angajată principiului de a nu permite niciodată declanşarea unui război nuclear, potrivit Rador.

Elon Musk a acuzat Rusia că încearcă să distrugă reţeaua Starlink din Ucraina

 

Omul de afaceri american, şeful Tesla şi SpaceX Elon Musk a acuzat armata rusă că încearcă să distrugă reţeaua Starlink, care oferă armatei ucrainene acces la internet, relatează RBC, citând mesajul lui Musk postat pe reţelele de socializare. 

Potrivit lui Musk, Starlink este singurul sistem de comunicaţii care încă mai funcţionează pe frontul din Ucraina, în rest toate au fost distruse.

Rusia încearcă în mod intens să distrugă Starlink, a remarcat Musk, adăugând că SpaceX a trimis resurse importante pentru a-l proteja, dar chiar şi în aceste condiţii, Starlink poate fi distrus. Amintim că anterior SpaceX i-a transmis un avertisment Pentagonului că nu mai poate finanţa în mod independent operarea terminalelor Starlink din Ucraina.

Pentagonul a anunţat ulterior că Starlink are mai multe alternative în Ucraina, iar autorităţile de la Kiev şi-au exprimat intenţia de a găsi o modalitate de a finanţa activitatea Starlink, fără sprijinul lui Musk, menţionând că Musk a ajutat Ucraina să supravieţuiască în momentele cele mai critice ale ostilităţilor, potrivit rosbalt, titrează Rador.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel