Eliminare Chefi la Cuțite. Vedeta Lyno Golden a ieșit din competiție 

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Prima eliminare din competiția Chefi la Cuțite sezonul 2023, a avut loc luni, 15 mai. 

Lyno Golden a fost concurentul care a părăsit competiția, cu doar șase puncte. Lyno Golden devine astfel primul concurent care părăsește concursul "Chefi la Cuțite 2023". Deși mulți se așteptau ca jurații să aibă indulgență cu o vedetă care ar putea atrage public în special tânăr, lucrurile nu au stat deloc așa, iar Lyno Golden părăsește competiția chiar după prima rundă.

Prima etapă a fost câștigată de echipa lui Bontea. Următorul clasat a fost Cătălin Scărlătescu, iar ultimul Florin Dumitrescu, care și el s-a arătat dezamăgit de farfuria din această seară.

 

Chefi la Cuțite 2023. Lyno Golden a părăsit competiția

 

S-a ajuns apoi la duel.  Prima probă a concursului de departajare (a duelului) din acest sezon le-a adus o probă foarte ușoară concurenților: aceștia au fost obligați să gătească cu cartofi. Regula primei runde spunea că în farfurie cartoful trebuie să fie vedeta. Deși la prima vedere a părut foarte ușoară, proba le-a dat bătăi de cap și bucătarilor profesioniști din concurs. A fost cazul și cuțitului de aur al lui Dumitrescu, cel care a gătit somon cu cartofi. A fost astfel și o primă controversă întrei trei chefi, dacă să judece sau nu farfuria, având în vedere că respectivul concurent nu a respectat proba. Până la urmă s-a mers pe gust și nu s-a mai ținut cont neapărat de tema probei.

Lyno Golden a aflat că va părăsi competiția cu doar șase puncte. Celălalt concurent cu punctaj slab a fost tot din echipa lui Cătălin Scărlătescu și a fost vorba despre Dani, un bucătar amator. 

"Am regretat foarte mult că nu am rămas, dar mă bucur că am ajuns în punctul ăsta. Sunt un simplu pasionat, nu am treabă cu lumea asta. Faptul că am ajuns în punctul ăsta e o realizare pentru mine, mi-am făcut prieteni. Pot să mă laud că am fost în echipe la Chefi la Cuțite. Am prins încredere și acum voi găti mult mai bine. Până acum am gătit doar pentru prieteni, dar acum au mâncat și alți oameni din mâna mea și le-a plăcut," a spus Lyno Golden după ce a aflat că a fost eliminat.  

"Îmi doresc să fim prieteni. Mi-ar fi plăcut să stea un pic mai mult cu noi. S-a complicat prea mult," a spus Chef Cătălin Scărlătescu. 

"Da, știu m-am panicat," a mai spus Lyno Golden. 

Dani, în schimb, celălalt concurent aflat în pericol din echipa lui Cătălin Scărlătescu, a reușit să se salveze după ce a gătit două sandwichuri mari cu cartofi.

"Mă bucur foarte mult că am venit aici și continui. Toți colegii s-au bucurat, acum nu știu dacă au fost sinceri sau au făcut doar așa," a spus Dani. 

"Ce mă interesează pe mine este să nu vă demoralizați, să dormiți bine și mâine să începeți să gătiți bine. Am avut sezoane în care am început cu patru eliminați și am ajuns în finală, am și câștigat sezonul. Nu trebuie să ne panicăm," a spus echipei sale Cătălin Scărlătescu după ce totul a fost clar în privința eliminării. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel