Eliminare Chefi la cuțite 7 noiembrie. Sfârșit de drum pentru un concurent din echipa lui Scărlătescu: „Și cerul a fost împotriva lui azi“ 

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Eliminare Chefi la Cuțite 7 noiembrie
Eliminare Chefi la Cuțite 7 noiembrie

Luni, 7 noiembrie,  o nouă eliminare în cadrul show-ului Chefi la Cuțite. Cel de-al nouălea battle a adus emoții echipelor celor trei chefi: Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea. Din păcate, pentru unul dintre concurenți, care a obținut 6 puncte, traseul în emisiune s-a oprit aici.

După ce au primit ca temă să gătească după un anumit buget - meniuri de 25 de lei, 40 de lei, 60 de lei (costul materiei prime) -  Chef Cătălin Scărlătescu a fost primul care a scos armele la înaintare în cel de-al nouălea battle. 

Juriul care a judecat farfuriile pregătite de cele trei echipe au fost format din livratori de mâncare. 

Până acum, Chef Scărlătescu a câștigat trei battle-uri, la egalitate cu Chef Dumitrescu, în timp ce Chef Bontea are o singură victorie și o egalitate cu Florin Dumitrescu la cel de-al șaptelea battle. 

”E supărat că nu câștigăm, pentru că noi chiar ne dăm toată silința și este frustrant”, a comentat Gigi Nicolae, din Echipa lui Bontea.

Eliminare Chefi la cuțite 7 noiembrie

 

De altfel, Chef Bontea nici nu a dorit să participe la ghicitoarea care le dădea posibilitatea chefilor de a alege ce are de făcut fiecare echipă, iar competiția s-a desfășurat între chefii Dumitrescu și Scărlătescu. „Nu mă interesează!”, a spus Sorin Bontea, când a fost întrebat de Gina Pistol de ce nu încearcă să răspundă la ghicitoare.

Ajutat de Titus, chef Cătălin Scărlătescu a scris răspunsul corect al ghicitorii, buget, și a hotărât cine ce fel de meniu face. După ce și-a oprit bugetul de 40 de lei, lui Florin Dumitrescu i-a dat 25 de lei, iar lui Bontea i-a dat 60 de lei. „Mi l-a dat ca să pierd. Până acum cine a avut bugetul cel mai mare la probe de genul acesta a pierdut”, a spus Sorin Bontea când a aflat că a primit cel mai mare buget.

Numai că lucrurile s-au schimbat total în urma rezultatelor jurului votului: Echipa argintie a lui Bontea a obținut 5 farfurii, Echipa aurului roz a lui Chef Dumitrescu a luat doar 2 farfurii, iar echipa aurie a lui Scărlătescu, și care a ales bugetul adversarilor, a obținut doar 4 farfurii.

Tem duelului a fost ca fiecare concurent să aleagă, dintr-o listă propusă de Gina Pistol, ingredientul cu care avea să aleagă un alt concurent.

Sfârșit de drum pentru Tobi Ibitoye, din echipa lui Scărlătescu: „Și cerul a fost împotriva lui azi“ 

 

Au fost farfurii cu punctaj maxim - 15 puncte. Dar concurentul care a plecat acasă a obținut doar 6 puncte. După ce toți ceilalți concurenți au plecat, rând pe rând, înapoi în bucătărie.

Ultimele 2 farfurii rămase au obținut 6 puncte la prima jurizare. Farfuria care pleacă acasă a fost pregătită de Tobi Ibitoye. Ștefania s-a salvat de această dată. „Și cerul a fost împotriva lui azi“, a concluzionat Chef Cătălin Scărlătescu. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel