Eliminare Chefi la cuțite, 7 iunie. Battle-ul 15 i-a adus ghinion: Ciprian Antone, din echipa lui Florin Dumitrescu, eliminat

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Eliminare Chefi la cuțite, 7 iunie. Battle-ul 15 i-a adus ghinion
Eliminare Chefi la cuțite, 7 iunie. Battle-ul 15 i-a adus ghinion

În ediția de astăzi, 7 iunie 2021, a emisiunii „Chefi la cuțite”, cei trei chefi - Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au duelat în cel de-al 15-lea battle. Nervi întinși la maximum și o eliminare surpriză.

La proba de îndemânare de astăzi, câștigătoare a fost echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu. El le-a dat celorlalți concurenți ingredientele vedetă pe care trebuie să le folosească la prepararea dish-urilor.

„Proba se numește straturi. Un preparat poate să fie sărat și celălalt poate să fie dulce. Cel dulce trebuie să fie cu fructe, cu brânză și cu vanilie”, a precizat Irina Fodor.

Pentru echipa albastră a lui Florin Dumitrescu, a ales fructele,  pentru cea verde condusă de Sorin Bontea a ales vanilia, iar pentru echipa sa, Scărlăteascu a decis să folosească brânza ca ingredient vedetă.

Chef Cătălin Scărlătesu a avut intuiție alegând brânza, pentru ca Narcisa Birjaru să gătească prăjitura cu care a făcut senzație în ediția trecută din sezonul 9. Echipa mov a câștigat battle-ul cu numărul 15, adunând 7 puncte. Echipa albastră și cea verde au avut doar câte două voturi. Juriul a fost format din sportivii de la Clubul de Tir Sportiv In Sight.

Chef Scărlătescu și echipa mov, câștigătoarea battle-ului 15

 

Dar ce a urmat pentru concurenții de la albastru și mov a fost cea mai grea probă de duel din istoria emisiunii. Concurenții au avut de „reciclat“ și de făcut un preparat „simandicos“, fine dineing, pentru niște musafiri neanunțați. Doar că trebuiau să folosească obligatoriu câte trei ingrediente dintr-o listă: chipsuri, sticksuri, pufuleți, salam, grisine, cozonac, chec marmorat, fursecuri, zacusca, salată de ardei capia, kebab de pui, cârnați, chiftele, șuncă și altele.

Ciprian Antone, eliminat de la Chefi la cuțite

 

Ciprian, de la echipa albastră a lui Florin Dumitrescu și Victorina, de la echipa verzilor, alui Sorin Bontea, au rămas ultimii doi concurenți, după ce Irina Fodor a anunțat că Riki (de la verzi) a câștigat 15 puncte.

Victorina a acumulat 10 puncte cu farfuria sa cu antreuri, în timp ce Ciprian a strâns doar 7 puncte.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel