Eliminare Chefi la Cuțite 5 iunie 2023. Un concurent a renunțat la competiție din cauza extenuării

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Luni, 5 iunie, 2023, a avut loc o nouă eliminare în show-ul culinar Chefi la Cuțite. Cătălin Scărlătescu a avut parte de o seară neagră, dar concursul a luat o întorsătură la care nimeni nu se aștepta. 

Ediția a început cu deja obișnuita ghicitoare a Ginei Pistol: "Ce iei din ea și nu se termină niciodată?" a fost întrebarea zilei. Atât Bontea cât și Dumitrescu au răspuns corect "groapă", dar nu s-a putut determina cine a răspuns primul, astfel că a mai fost nevoie de o nouă ghicitoare pentru departajare.

"Ce crește mereu și nu se face niciodată mai mică?" a fost noua ghicitoare spusă de Gina Pistol. De data aceasta, Florin Dumitrescu a răspuns mai rapid și a fost câștigătorul acestei prime probe. Răspunsul corect dat de Dumitrescu a fost "vârsta". 

Toate cele trei echipe au fost nevoite să asculte câte o rețetă pe un video de la trei mari chefi din România, iar Dumitrescu, câștigătorul ghicitoarei, a fost nevoit să decidă cui dă fiecare rețetă și ce păstrează pentru el si echipa lui. Astfel, lui Cătălin Scărlătescu i-a fost dat să facă mușchiul de vită cu sos de soia. Bontea a avut de gătit file de sturion cu caviar, iar Florin Dumitrescu a păstrat pentru el cotlete de miel.

2. -imagine fara descriere- (catalin-scarlatescu-eliminare-5-iunie-2023.jpg)

Jurații din această seară au fost pensionari din Sectorul 3 din București: un bărbat și 10 femei. Chiar dacă chef Cătălin Scărlătescu a avut unul dintre cele mai dorite preparate de bucătari, acesta a reușit contraperformanța să nu ia nici măcar o farfurie. Proba a fost câștigată de Florin Dumitrescu cu șapte farfurii, Bontea obținând patru farfurii. Pensionarii au fost foarte impresionați de cotletele de berbecuț gătite de echipa lui Florin Dumitrescu.

3. -imagine fara descriere- (echipa-lui-florin-dumitrescu.jpg)

Chefi la Cuțite 5 iunie 2023. Duelul și eliminarea

 

Astfel la duel au intrat echipele conduse de Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea.

La proba duelului s-au tras bilețele, iar concurenții au fost nevoiți să-și dea reciproc diferite preparate cu "boabe". Astfel, concurenții au fost nevoiți să gătească având în farfurie "vedeta" cu boabe: fasole, struguri, mazăre etc.

Chefii au fost foarte supărați că membrii echipelor lor nu au încurcat concurenții celorlalte echipe, preferând să le dea "boabele" cele mai ușoare, de cele mai multe ori chiar cele pe care și le-au dorit. 

George de la Bontea și Amalia de la Scărlătescu sunt cei doi concurenți care au obținut cele mai slabe punctaje. Amalia a primit o penalizare de două puncte și a obținut în final cinci puncte în loc de cele șapte cât ar fi fost fără penalizare.

Concurentul cu cel mai mic punctaj rămâne așadar George de la echipa lui Bontea, cel care a rămas cu "tapioca", preparatul cel mai greu de realizat și asta pentru că a refuzat să-l dea altcuiva. Totuși, ceva spectaculos s-a întâmplat. 

4. -imagine fara descriere- (george-de-la-bontea.jpg)

George nu a mai ieșit din concurs pentru că Iustin de la echipa lui Florin Dumitrescu a spus că nu mai poate concura. Acesta dormea doar două ore pe noapte, pentru că după emisiune lucra la noul său album și nu a mai putut continua în acest ritm infernal. Astfel, Iustin a decis să se retragă din concurs, iar George a rămas în continuare, deși a luat cel mai mic punctaj. Iată-l pe Iustin, concurent care a părăsit concursul în ediția de luni seara: 

5. -imagine fara descriere- (iustin-de-la-dumitrescu.jpg)

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel