Eliminare Chefi la Cuțite 26 octombrie. Concurentul a plecat acasă din cauza unui desert

Bogdan Bolojan |
Data publicării:
Eliminare chefi la cutite 26 octombrie 2022
Eliminare chefi la cutite 26 octombrie 2022

Ediția de joi seară de la Chefi la Cuțite s-a terminat cu o nouă eliminare. Bătălia s-a dat mai mult în deserturi, în ultima probă, la dueluri. 

Concursul de miercuri seara "Chefi la Cuțite" a început din nou cu o ghicitoare. Cel care a ghicit răspunsul a fost Florin Dumitrescu care a ales cum să împartă ingredientele vedetă din această seară. Astfel, Cătălin Scărlătescu a fost nevoit să gătească homar, Sorin Bontea crevete și Florin Dumitrescu a păstrat pentru el scoicile Saint Jacques.

Bontea și-a folosit una dintre amulete și a obligat echipele adverse să gătească cu o singură mână timp de 30 de minute. A fost o amuletă care le-a pus foarte mari probleme adversarilor, care nu s-au descurcat prea bine în prima parte a probei. 

Jurații care au decis câștigătorii probei au fost foștii concurenți de la "Chefi fără limite", ediția de Chefi la Cuțite care a avut loc în Grecia. Juraților le-a plăcut foarte mult homarul gătit de echipa lui Cătălin Scărlătescu, care s-a impus detașat. Echipa lui Scărlătescu a obținut opt farfurii, Bontea două, iar Dumitrescu o singură farfurie. Mirarea tuturor s-a legat de faptul că Dumitrescu a primit o singură farfurie, deși toți credeau că echipa lui are cea mai reușită farfurie.

"A contat doar că ați gătit cu homar, atât! Nimic din ce-a fost pe lângă nu a contat!" a spus supărat și totodată dezamăgit de rezultat, Sorin Bontea. 

Cătălin Scărlătescu a fost fericit că tanti Lina nu a făcut nimic astăzi și a dat replica serii: "Bravo, Lina! Bravo că n-ai făcut nimic," i-a zis Scărlătescu celei mai în vârstă femei din concurs. 

Eliminare Chefi la Cuțite. Arminia a fost eliminată joi, 26 octombrie 2022

 

Astfel, la duel au intrat echipele lui Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. 

Pentru proba duelului, concurenții au fost nevoiți să gătească un fel de mâncare pe bază de lactate.

Arminia a fost eliminată cu 7 puncte. Aceasta și-a recunoscut în cel mai fair-play mod înfrângerea și a spus că a meritat să plece acasă. Aceasta a gătit un tiramisu inedit, care nu a fost deloc pe placul șefilor. Cel care a spus primul că a gustat din cel mai slab fel de mâncare de joi seara a fost Cătălin Scărlătescu. Sorin Bontea a aprobat că una dintre cele mai slabe farfurii. 

"Nu am putut să compar farfuria mea cu a lui Oxi. Asta e, greșești, pleci," a spus Arminia.

2. -imagine fara descriere- (armina-eliminata-de-la-chefi-la-cutite.jpg)

"E foarte grețos. Ar vrea să fie tiramisu' dar nu este tiramisu', nu am înțeles nimic," a spus Sorin Bontea când i-a jurizat farfuria. 

 

Iată rezultatele de joi seara:

Eliminată Arminia - 7 puncte 

Andrei Mihalcea -15 puncte

Gabi - 15 puncte

Ahmad - 9 puncte 

Gigi - 12 puncte

Manciu - 14 puncte

Ștefania - 14 puncte 

Raluca - 13 puncte 

Carmen -15 puncte 

Florin (cuțitul de aur al lui Dumitrescu) - 9 puncte

Paco - 11 puncte

Oxi - 13 puncte

 

 

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel