Elev la Teologie, găsit decedat într-un râu din Iași. A fost văzut în ziua dispariției ”în compania a patru tipi misterioși”

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Elev la Teologie, găsit decedat într-un râu din Iași. A fost văzut în ziua dispariției ”în compania a patru tipi misterioși” / Foto: Facebook
Elev la Teologie, găsit decedat într-un râu din Iași. A fost văzut în ziua dispariției ”în compania a patru tipi misterioși” / Foto: Facebook

Viitorul preot de la Iași a fost găsit mort, după ce a fost dat dispărut în urmă cu aproximativ o lună. A pornit o anchetă de proporții pentru a afla cauza morții neașteptate a bărbatului. 

Tânărul în vârstă de 18 ani urma să devină preot, însă șansele i-au fost năruite de moarte. Era elev la seminarul teologic Liceul Teologic „Episcop Melchisedec Ştefănescu“ din Roman.

Familia sa, care a anunțat dispariția băiatului în luna decembrie, susține că ultima dată ar fi fost văzut în compania a patru indivizi misterioși, suspecți de decesul acestuia. Poliția a pornit o anchetă după ce i-a găsit cadavrul în râul Moldova, pe raza localității Cotu Vameș.

 

Elev la teologie, găsit decedat după o lună de căutări

 

”La data de 21 ianuarie a.c., în jurul orei 13.15, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au fost sesizați cu privire la faptul că, în albia râului Moldova, din localitatea Cotu Vameș, a fost identificat corpul unei persoane, de sex masculin.

Polițiștii au stabilit identitatea persoanei, un tânăr în vârstă de 18 ani, din județul Iași, a cărui dispariție a fost mediatizată la data de 9 decembrie 2022.

Corpul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului”, a transmis IPJ Neamț.

 

Poliția anchetează cazul tânărului 

 

Ultima oară când a fost văzut Dionisie Iamandi a fost în data de 5 decembrie. Băiatul nu prezenta semne că ar avea probleme, mai mult tânărul avea și o prietenă pe care a condus-o la o școală din Roman chiar în ziua dispariției. Însă, băiatul nu a mai ajuns acasă. 

Văzând că nu a mai dat niciun semn, a doua zi fratele său a anunțat dispariția. Un alt indiciu important pentru polițiști este conform familiei, că tânărul de 18 ani ar fi fost văzut în zona Carrefour din Roman, ”în compania a patru tipi misterioși”, scrie ziaruldeiasi.ro.

Persoanele apropiate au declarat că Dionisie era un tânăr extrem de liniștit, prietenos și respectuos, dar avea patima jocurilor de noroc, din nefericire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel