Elena Udrea, condiții GROAZNICE în închisoare. Un oficial costarican dezvăluie ADEVĂRUL

Gabriel Nuță-Stoica |
Data actualizării: | Data publicării:

Un oficial din Costa Rica dezvăluie condițiile din închisoarea în care sunt Elena Udrea și Alina Bica.

După ce avocata Laura Vicol a povestit că Elena Udrea stă în condiții "cumplite" în închisoarea din Costa Rica, José Luis Bermúdez, directorul Adaptării Sociale, dezvăluie condițiile reale din închisoarea în care este fostul demnitar român.

"Sunt în modulul A2, așa cum știți, penitenciarul Vilma Curling nu este suprapopulat și fiecare are patul său", a explicat Jose Luis Bermudez, după ce Vicol a spus că deținuții de aici dorm câte 3-4 în pat, relatează site-ul lateja.cr.

Mai mult, el adăugat că până în prezent nu a primit nici o plângere oficială din partea celor două românce și a precizat că li s-au respectat drepturile.

În ceea ce privește situația Elenei Udrea și a copilului, directorul Adaptării Sociale a declarat că i s-a explicat că există posibilitatea ca fiica ei să fie adusă într-un pătuț, dar până în prezent românca nu a cerut transferul. În plus, el a menționat că nu există niciun risc de boală pentru fetiță, așa cum declarase în presa română avocatul Elenei Udrea.

"Creșa penitenciarului este o zonă exclusivă pentru femeile care sunt pe cale să nască sau au deja un bebeluș. Ele pot sta cu copii aici până împlinesc 3 ani. Oricine are un loc unde să stea cu bebelușul. Există pătuțuri, scutece, iar mamele și copiii primesc atenție de la personal calificat", a mai spus Bermudez. 

Atât Elena Udrea, cât și Alina Bica vor rămâne în custodie timp de o lună, în timp ce autoritățile vor lămuri problema extrădării în România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel