Elena, fetița de 5 ani răpită din Spania de lângă tată, găsită în Germania

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Elena Maria Păcurar, o fetiță româncă de doar 5 ani a fost dată dispărută, miercuri, în Spania. Micuța a fost identificată în Germania.

Fetița de 5 ani dispărută în Toledo a fost localizată în Germania. Garda Civilă a localizat-o pe Elena Maria Păcurar în urma plângerii tatălui cu privire la presupusa răpire de către mamă. Ambele se află în Germania.

O fetiță de 5 ani a fost localizată în Germania. Ea era dată dispărută de miercuri în Carranque, în Toledo. Ea ar fi fost răpită de mama sa, a declarat tatăl copilului.

Vezi aici: Elena Maria Păcurar, o fetiță româncă de doar 5 ani, dată dispărută în Spania

Alexandru, tatăl, a raportat presupusa răpire la Garda Civilă. "S-a întâmplat miercuri, în jurul orei 19.00. Eram împreună într-un bar și, vorbind cu fosta mea soție, a apărut tatăl ei, bunicul Elenei. Când tatăl său s-a așezat, m-a distrat puțin, fosta mea soție s-a ridicat și câteva minute mai târziu a dispărut cu fata", a explicat tatăl pentru ziarul 'ABC'.

(Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4)

Elena, fetița de 5 ani răpită din Spania de lângă tată, găsită în Germania

 

Informațiile pe care Alexandru le-a dat despre răpire au făcut ca autoritățile să precizeze că mama cu fetița au plecat în Germania. În cele din urmă, Elena Maria a fost găsită în această țară, în casa bunicii sale.

"Îmi spusese de mai multe ori că va lua copilul în Germania. Sabine este româncă și s-a născut în Germania, unde locuiește și stă și mama ei", a explicat aceasta după ce a anunțat dispariția.

Fata a fost găsită în stare bună de sănătate. "A fost o acțiune foarte rapidă. Totul este în mâinile judecătorului, așteptând ca acesta să emită un mandat de percheziție internațională sau orice altă rezoluție", a declarat Francisco Tierraseca, delegat guvernamental în Castilla-La Mancha.

Asociația SOS Desaparecidos a dezactivat alerta de căutare vinerea trecută, după ce a confirmat că fata a fost găsită.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel