Ele sunt fiicele lui Putin: Katerina și Maria. Chiar dacă și-au schimbat numele de familie, tot vor fi afectate de sancțiuni

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Cine sunt fiicele lui Putin, Katerina și Maria. Chiar dacă și-au schimbat numele de familie, tot vor fi afectate de sancțiuni
Cine sunt fiicele lui Putin, Katerina și Maria. Chiar dacă și-au schimbat numele de familie, tot vor fi afectate de sancțiuni

Fiicele lui Vladimir Putin au fost nevoite să adopte un alt nume de familie pentru a-și proteja intimitatea. Dar acest lucru nu le-a scutit de sancțiunile grele care sunt pe cale să cadă și asupra lor. Katerina Tikhonova, 35 de ani, și Mariya Vorontsova, 36 de ani, fiicele lui Vladimir Putin, apar pe ultima listă de ținte a UE, care include oligarhi, politicieni și persoane din cercul intim al președintelui rus.

Se știu puține lucruri despre viețile personale ale lui Tikhonova, om de știință și fostă acrobată, și Vorontosva, endocrinolog, dar începând de miercuri ar trebui să facă și ele obiectul înghețării activelor și al interdicțiilor de călătorie pe continent. Deși nu este clar dacă cuplul are proprietăți în afara Rusiei, viața luxoasă pe care ar fi putut să o ducă în Europa este acum probabil un vis îndepărtat.

Se spune că G7, UE și SUA au convenit să interzică "orice nouă investiție" în Rusia, ca parte a ultimelor represalii economice împotriva lui Putin. Noile măsuri vor extinde, de asemenea, rețeaua de sancțiuni împotriva băncilor rusești și a întreprinderilor de stat și vor avea ca scop sancționarea oficialilor guvernamentali și a familiilor acestora.

 

Katerina Tikhonova, fiica cea mică a lui Putin

 

Katerina este fiica cea mai mică a președintelui rus și ar putea într-o zi să-i ia locul președintelui rus, potrivit Il Messaggero. După un curs de studii în științe fizice și matematice, ar urma să fie șefa noului institut de cercetare în domeniul inteligenței artificiale al Universității din Moscova.

Potrivit presei ruse, universitatea a primit în acest sens o finanțare estimată la aproape două miliarde de dolari. În 2013, Katerina s-a căsătorit cu fiul unui oligarh apropiat de tatăl ei, Kirill Shamalov, dar unele zvonuri vorbesc despre un divorț care a sosit în 2018. Putin și mama sa, Lyudmila Putina, au divorțat în 2013, iar Katerina folosește un nume de familie moștenit de la bunica sa.

 

Katerina Tikhonova gestionează proiecte finanțate din fonduri publice la Universitatea de Stat din Moscova

 

Katerina Tikhonova gestionează proiecte finanțate din fonduri publice la Universitatea de Stat din Moscova și este vicepreședinte al WRRC pentru extindere și marketing. Ea este un jucător important în rock'n'roll-ul acrobatic, o disciplină de dans de nișă în care a concurat și ajută la gestionarea posturilor de conducere la WRRC și la federația națională rusă.

Fiica cea mică a lui Putin și Kirill Shamalov s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii fastuoase în stațiunea de schi Igora, în apropiere de Sankt Petersburg, și au călătorit într-o sanie tradițională trasă de trei cai albi. Toți invitații au jurat să păstreze secretul și nu s-a făcut niciun anunț oficial. Dar se pare că cei doi s-au despărțit în 2013. Potrivit unora, Putin o pregătește treptat pe aceasta ca eventual succesor al său în 2024.

 

Maria Vorontsova, fiica cea mare a președintelui rus

 

Maria este medic și este căsătorită cu un manager olandez, Jorrit Faassen. Ea este asociată cu cel mai mare proiect de investiții private din Rusia în domeniul tratamentului cancerului, este implicată și în proiecte de cercetare privind studiul ADN-ului.

Putin este, de asemenea, bunicul a doi nepoți, primul născut în 2012 și al doilea în 2016. Despre copii, care sunt ambii copii ai fiicei celei mai mari, Maria, nu s-a spus niciodată nimic a relatat presa: vestea nașterii copiilor nu a fost niciodată confirmată de clinicile unde au avut loc nașterile.

 

În Rusia, viața privată a lui Putin este ca un secret de stat

 

Lui Putin nu i-a plăcut niciodată să vorbească despre fiicele sale născute din căsătoria cu fosta sa soție, Ludmila: "Ele fac primii pași în carieră, dar progresează bine. Nu sunt implicate în afaceri sau în politică. Nu au fost niciodată copii "vedetă", nu au avut niciodată plăcerea de a avea lumina reflectoarelor asupra lor. Pur și simplu își trăiesc viața. Fetele trăiesc în Rusia. Nu au fost niciodată educate în altă parte decât în Rusia. Sunt mândru de ele, continuă să studieze și lucrează. Fiicele mele vorbesc fluent trei limbi europene", a declarat Putin.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel