El este șoferul român de TIR mort în Cehia, strivit sub ochii poliţiştilor. „Drum lin, Dinu!“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Cumplitul accident de TIR petrecut, vineri, aproape de granița dintre Cehia și Slovacia a îndoliat o familie din Oradea și nu numai. 

Șoferul român al unui camion a murit, vineri dimineață, pe autostrada D2, în apropiere de Lanžhot, în regiunea Břeclav din Cehia, aproape de granița cu Slovacia. Teribilul accident s-a petrecut chiar sub ochii polițiștilor care desfășurau acțiuni de control împotriva migranților ilegali. 

S-a aflat cine era şoferul român de TIR care a murit în Cehia sub ochii poliţiştilor. Românul s-a ciocnit de un camion, la care era atașat un indicator rutier și a ajuns direct pe contrasens. 

Citește și: Șofer român, mort strivit în camionul său, la granița dintre Cehia și Slovacia, sub ochii poliției. Atenție, IMAGINI ȘOCANTE! (VIDEO)

„Cu regret anunțăm vestea trecerii în nefiinţă a colegului nostru Demian Florin Dinu, care in dimineața zilei de 28.05.2020 a fost implicat în tragicul accident rutier din Cehia. A plecat prea devreme, lăsând în urmă numai tristeţe şi durere. Întreg colectivul firmei L*** SRL este alături de familia îndurerată și transmite sincere condoleanț! Drum lin, Dinu!“, transmit reprezentanții firmei la care românul lucra.

El este Dinu, șoferul român de TIR mort în Cehia, strivit sub ochii poliţiştilor

 

Șoferul camionului românesc a intrat în el și l-a împins în fața sa. În acest proces, camionul său a trecut printre bariere și a ajuns pe contrasens. "Din motive încă nedeterminate, șoferul camionului a intrat în plin într-un vehicul marcat, care se deplasa cu viteză redusă, iar efectul a fost că aceste vehicule au lovit apoi bornele centrale. Șoferul camionului a rămas încarcerat", a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Petr Vala.

Cu ajutorul echipamentului disponibil, polițiști au încercat să forțeze ușa cabinei și să ajungă la bărbatul rănit. Eforturile lor au fost multiplicate după zece minute de către pompieri și paramedici. Cu toate acestea, șoferul a decedat în urma rănilor suferite, deși a primit îngrijiri la fața locului. 

PRECIZĂRI: Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel