El este italianul care și-a ucis copilul de 2 ani făcut cu o româncă și apoi s-a sinucis. Adevăratul motiv. Iată ce SCRISOARE a lăsat

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Egidio Battaglia, italianul de 43 de ani care era căsătorit cu o româncă și care și-a ucis copilul de doar 2 ani a lăsat o scrisoare prin care și-a explicat gestul care a șocat Italia. 

În vârstă de 43 de ani, Egidio Battaglia lucra la firma Pavan, în zona Padova. Potrivit informațiilor scurse în presă, în scrisoarea pe care bărbatul a lăsat-o după ce și-a ucis copilul și apoi s-a sinucis, el face referire la forma de autism de care suferea cel mic. El spune că afecțiunea i-ar fi cauzat grele sufierințe fiului său. "Ceilalți nu realizează cât de gravă este situația", a scris bărbatul în scrisoare. 

Crima din Italia care a șocat Europa


Potrivit investigațiilor carabinierilor, coordonați de procurorul Mara De Donà, sinuciderea ar fi avut loc în jurul orei 9 dimineața atunci când când Adriana, soția româncă a lui Egidio, plecase deja la muncă la spitalul Castelfranco. Scena îngrozitoare din baie arată că totul a fost planificat. Bărbatul de 43 de ani zăcea întins pe jos, în baie, într-o baltă de sânge. Își tăiase gâtul cu un cuțit de bucătărie.

Fiul de 2 ani, Maximilian era lângă el. Fără răni, dar cu semne evidente pe gât. Bebelușul ar fi fost sufocat cu mâinile de către părinte. Massimiliano era încă în pijamale, în timp ce tatăl său purta cămașă și pantaloni de acasă. Anchetatorii cred că sinuciderea a avut loc cu mult înainte de prânz. Sângele de pe podea era deja uscat și totul sugera că de  la moartea bărbatului de 43 de ani, trecuseră deja câteva ore.


Scrisoarea lăsată înainte de sinucidere

În paginile scrise de mână, Egidio nu se adresează unei anumite rude, ci tuturor celor care vor citi scrisoarea. A semnat fiecare pagină, pentru a evita orice neînțelegeri despre ceea ce s-a întâmplat.

„Nu mă pot gândi la momentul care eu și soția mea nu vom mai putea fi acolo alături de fiul meu, ca va fi singur și nu va putea conta pe ajutorul nimănui” continuă el în scrisoare.  Pentru individ, uciderea lui Maximilian și luarea propriei vieți a fost un act de dragoste.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel