Ei sunt concurenții de la „Asia Express”, sezonul 4. Aventura de pe „Drumul Împăraților”

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Ei sunt concurenții de la „Asia Express”, sezonul 4. Aventura de pe „Drumul Împăraților”
Ei sunt concurenții de la „Asia Express”, sezonul 4. Aventura de pe „Drumul Împăraților”

„Asia Express”, cel mai dur reality show din România, este gata să dea startul unui nou sezon. 9 perechi de vedete sunt pe punctul de a începe aventura vieții lor pe Drumul Împăraților. 

Cursa va porni din Turcia, va continua cu Georgia, Azerbadian și alte destinații surpriză. Cele nouă cupluri sunt: Connect-R și Shift; Mihai și Elwira Petre; Lidia Bluble și sora ei, Estera; Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy; Cosmin Natanticu și soția lui Eliza; Alexandra Ungureanu alături de mama ei; Cuza și Emy de la Noaptea Târziu; Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța; Lorelei și Zarug. Cocurenții sunt dornici de aventură și adrenalină, scrie antena 1

Filmările pentru cel de-al patrulea sezon „Asia Express – Drumul Împăraților” vor începe luna aceasta. Telespectatorii și fanii reality-show-ului de la Antena 1 vor fi în permanență ținuți la curent cu ce se întâmplă acolo atât pe TV, cât și în online. După mai multe speculații legate de prezentatorul emisiunii, s-a decis, iar cea care îi va lua locul Ginei Pistol este Irina Fodor. Astfel că soția lui Răzvan preia coordonarea celor 9 perechi de vedete plecate în aventura vieții lor.

„Recunosc, îmi e teamă de necunoscut, de amploarea competiției, de provocările care ne așteaptă acolo, dar, pe de altă parte, când auzi povești de la foști concurenți – iar eu am unul chiar în casă -, îți dorești să faci și tu parte din experiența asta care îi marchează pe toți cei care au trăit-o”, a spus Irina Fodor. 


[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel