Șeful Poliției Române, prima reacție după scandalurile de Paști

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Șeful Poliției Române, chestor principal Liviu Vasilescu, inspectorul general al Jandarmeriei Române, colonel Bogdan Enescu, și șeful Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, chestor Alexandru Scurtu, susțin declarații de presă, de la ora 15.00.

„De Paște, infracționalitatea a scăzut cu 17% față de anul trecut. Polițiștii au făcut 848 de acțiuni și au intervenit la peste 10.000 de cazuri. Vreau să asigur oamenii că IGPR are forța de a garanta siguranța comunității.

Față de cei care nu respectă legea avem toleranță 0. Legat de cazurile apărute în spațiul public, s-au dispus măsuri - la Hunedoara au fost arestate 4 persoane, la Brașov au fost reținute 8 persoane, iar la București - 11 persoane. În toate aceste cazuri continuă cercetările sub coordonarea Parchetului”, a spus Vasilescu.

„După cum știți, tactica intervenției se dispune în funcție de datele de la fața locului. Fiecare situație se analizează punctual. Când evenimentul degenerează, sunt chemate în sprijin echipele de la acțiuni speciale”, a adăugat chestorul Alexandru Scurtu.

„A fost o mobilizare exemplară a Jandarmeriei. Au fost date 3.000 de amenzi de aproximativ 5 milioane de lei. Vă asigurăm că Jandarmeria rămâne la datorie”, a declarat șeful Jandarmeriei Române.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel