Șeful Poliției Române, precizări de ULTIMĂ ORĂ în legătura cu fetița UCISĂ în Dâmbovița

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Șeful Poliției Române, Liviu Vasilescu, a declarat că, atunci când autoritățile l-au contactat pe olandez, bărbatul era deja în Amsterdam și a recunoscut că a fost în Dâmbovița ca turist. Autoritățile din Olanda au informat polițiștii din România că bărbatul e cunoscut cu infracțiuni sexuale. 

"Confirm că am luat legătura chiar în seara zilei de sâmbătă spre duminică cu omologii olandezi, au confirmat că e cunoscut cu infracțiuni la viață sexuală, violență și conducere sub influența alcoolului", a declarat șeful Poliției Române, la Digi24.

Vasilescu nu poate preciza câte victime ar avea olandezul sau în cate dosare a fost implicat.

Potrivit sursei citate, atunci când olandezul a fost identificat pe camerele de supraveghere se afla deja în afara țării.

„Un volum foarte mare de imagini a fost analizat. Au apărut mai multe mașini suspecte. În jurul orei 19, sâmbătă, a fost identificat un Tiguan care urmând investigațiile s-a ajuns că este închiriat de un cetățean olandez, iar la momentul acela era în Olanda sau în zbor spre Olanda (...) Legătura s-a luat în jurul orelor 19:50, când el era la Amsterdam. L-am și intrebat atunci, neavând nicio suspiciune asupra lui. Așa am procedat și cu ceilalți, am mers, i-am întrebat, dar pe având în vedere că el nu era în România, l-am intrebat dacă a fost în România, dacă a fost în acea zonă, și a recunoscut că a fost în acea zonă", a mai spus șeful Poliției Române, potrivit Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel