Șeful de campanie al lui Donald Trump, la Antena 3: „Este prima mea călătorie în România”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Brad Parscale, unul dintre cei mai influenți oameni ai momentului, șeful de campanie al lui Donald Trump, a acordat un interviu lui Mihai Gâdea.

Brad Parscale, înainte să întâlnească familia Trump era în cădere liberă. Divorțase, lucrurile nu-i mergeau bine nici în zona de afaceri. Un om care a făcut sport și care era foarte viu din punct de vedere personal nu era în cel mai bun moment al vieții sale. Întâlnește familia Trump și face un lucru fabulos. Lucrând în zona de IT, îi face fiicei lui Donald Trump, Ivanka, o propunere de afacere pentru a dezvolta în zona de IT niște site-uri pentru o parte dintre business-urile familiei Trump cu cel mai mic preț pe care cineva îl putea oferi. A fost într-atât de bun în ceea ce face încât la campania din 2016 a fost desemnat șef de campanie în zona digitală. A câștigat pe strategia sa și, după acest moment, președintele SUA îl numește principal manager al campaniei din 2020.

MIHAI GÂDEA: Brad, îți mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat și pentru acest interviu.

BRAD PARSCALE: Apreciez faptul că sunt aici, a fost o călătorie extraordinară. Am învățat nume noi, cum este "Mihai", și este prima mea călătorie în România.

MIHAI GÂDEA: Ai spus pentru Washington Post și citez 'Recunosc că nu eram nimeni în San Antonio, dar a lucra pentru familia Trump înseamnă totul'. Ne poți spune cum ai cunoscut familia Trump și cum ți-a schimbat asta viața în bine?

BRAD PARSCALE: A fost noroc. Un client cu care făceam afaceri a dat numărul meu de telefon cuiva în avion. A spus că sunt cineva pe care ar trebui să-l sune. Acea doamnă a devenit șef la Trump International Realty și la un moment dat când căutau pe cineva nou am primit un mail și mi-a spus că ar trebui să o sun. Am sunat-o și viața mea s-a schimbat. Desigur, povestea e mai lungă, dar cam asta a fost ideea.

MIHAI GÂDEA: Știu că prima persoană pe care ai cunoscut-o din familia Trump a fost Ivanka. I-ai spus atunci că viața ta era în cădere liberă.

BRAD PARSCALE: Cu câțiva ani înainte când mi-am început afacerea web îmi făceam griji pentru capacitatea de a câștiga bani. Am găsit o carte într-o librărie și am început să învăț despre această afacere. Era la începutul erei internetului. Când am cunoscut-o pe Ivanka eram deja mai bine. Eric a fost cel care m-a angajat și am dezvoltat o relație foarte apropiată cu el.

MIHAI GÂDEA: Cine este Brad? Nu ești italian, nu?

BRAD PARSCALE: Nu, nu sunt italian deloc. Este un nume englezesc. Cred că cineva a pus un 'e' la sfârșit la numele unei rude îndepărtate. Sunt născut în Kansas, care este chiar în centrul SUA. M-am născut într-o zonă săracă a țării. Familie și prietenii se bucurau dacă primeau un cadou de Crăciun. Părinții lucrau în construcții.

MIHAI GÂDEA: În 2016 ai fost șeful de campanie pe zona digitală, iar în 2020 vei fi manager de campanie. Privind înapoi în 2016, care ai spune că a fost secretul care a făcut diferența?

BRAD PARSCALE: În 2016 au fost foarte multe arii, zone ale campaniei. La început eram doar un vânzător de lucruri digitale.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel