Efectul "zombi" al etnobotanicelor. Tânăr de 31 de ani găsit mort, în poziția șezut. Video

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Un tânăr de 31 de ani a fost găsit decedat într-o poziție nefirească, asemănătoare celor care consumă etnobotanice. Acesta se afla în parcarea unui mall din Constanța când a fost găsit mort. 

Salvatorii de la SMURD au încercat să-l resusciteze fără succes. Oamenii legii i-au percheziționat rucsacul și au găsit mai multe foițe din care se pot prepara țigări. Pentru moment există doar presupunerea că ar fi consumat substanțe interzise, în urma poziției corpului, mai ales că era vorba despre o persoană tânără.

Prietenii lui organizează o strângere de fonduri pentru că ambii părinți îi sunt decedați, iar singurele rude nu au posibilități materiale.

"In cursul zilei de ieri am aflat cu amaraciune faptul ca unul din prietenii nostrii, Costin, a decedat subit la doar 31 ani. Cauzele sunt inca necunoscute iar familia lui nu are posibilitati, parintii fiind ambii decedati iar singurele lui rude sunt bunica, aproape 90 ani si un unchi care munceste pe unde apuca.. Alaturi de cativa prieteni am decis sa facem tot ce se poate pentru a-i oferii prietenului nostru o inmormantare crestineasca si va rugam sa ne ajutati sa strangem cat de mult.Va rog din suflet pe toti cei care au posibilitatea si doresc sa ne ajute in tentativa noastra de a da o mana de ajutor familiei indoliate!Va multumesc anticipat!" a scris unul dintre prietenii săi. 

Vezi video:

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel