Ecaterina Andronescu, despre PROTESTUL actorilor: „Resursele nu sunt nelimitate”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a declarat, în această seară, la „Punctul de Întâlnire” cu Radu Tudor, în ceea ce privește demisiile de la Teatru Național și anume că, orice instituție este obligată să-și analize cheltuielile, pentru că resursele nu sunt unele nelimitate.

„În nicio instituție de stat, fie că vorbim de o instituție de învâțământ, cum e Universitate, sau fie că vorbim de o instituție de cultură cum este Teatrul Național, resursele nu sunt nelimitate.

Citește și Artiștii cheamă ROMÂNII în STRADĂ pentru #demnitate: „Să arătăm Guvernului că ne ridicăm împreună!"

Obligația managerului este să-și dimensioneze resursele și veniturile proprii în așa fel încât să poată rezolva activitățile pe care și le-a așezat între obiective", a afirmat ministrul Educației.

Actorul Mihai Călin a declarat că la TNB, 66% dintre spectacole sunt regizate sau/și jucate de directorul Ion Caramitru.

Citește și Marius Manole, REVOLTAT: „E o CĂSĂPIRE! O situație DISPERATĂ!"

„Pe de o parte, înțeleg ce spune actorul când vorbește de procentul de 66%, probabil că ridică probleme celorlalți colegi. Teatrul Național este o instituție la care ne uităm cu respect și prețuire", a declarat ministrul Educației.

Actorul Mihai Călin a vorbit la Digi24, despre problemele Teatrului Național București, afirmând că Ion Caramitru conduce dictatorial.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel