Ea este tânără italiancă, care s-a aruncat în fața trenului, pentru a salva viața unui român. Rachele: Totul s-a întâmplat în câteva secunde

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
roman_salvat_de_o_italianca_se_sub_tren
roman_salvat_de_o_italianca_se_sub_tren

Un român în vârstă de 35 de ani a fost cât pe ce să lovit de tren după ce a decis să-și ia viața. Din fericire, reacția mecanicului de locomotivă, care a frânat la timp și a încetinit viteza de deplasare, dar și gestul unei tinere care s-a aruncat după el, l--au salvat pe român. Bărbatul român s-a ales cu mai multe fracturi, iar fata care și-a riscat viața pentru el a suferit a o fractură la un picior. Ambii se află acum la spital, în afara oricărui pericol, informează Il Gazzettino.

 

Evenimentul a avut loc în gara Mestre Ospedale (din Veneto), în seara de joi, 10 decembrie. „Mă întorceam de la serviciu, am coborât din tren și am văzut un grup de oameni pe peron, în jurul unui bărbat. Am aflat că l-au găsit așezat pe șinele de tren și că au reușit să-l ridice și să-l aducă sus, pe peron, în siguranță. De îndată ce situația a început să se calmeze, persoanele respective au plecat acasă, în timp ce eu am rămas. M-am așezat împreună cu el pe o bancă și i-am vorbit continuu. Era evident că bărbatul nu se simțea bine, că nu era în apele lui”, a povestit Rachele S., o tânără italiancă de 25 de ani.

 

Citeste si: Italia. O tânără s-a aruncat pe şine, în fața trenului, pentru a salva un român: „Am încercat să îl trag de-acolo”

La un moment dat, bărbatul s-a ridicat,  a făcut câțiva pași și s-a aruncat din nou pe șine tocmai când se apropia un tren. Rachele s-a aruncat după el, cu speranța că va reuși să-l tragă la timp din fața trenului. „Am coborât imediat după el, am încercat să îl trag de-acolo apucându-l de corp, de picioare, pe măsură ce trenul se apropia. Totul s-a întâmplat în câteva secunde și mi se părea ireal. Apoi trenul a trecut și nu-mi mai amintesc nimic, știu doar că m-am lipit de zidul peronului pentru a mă proteja și am fost lovită la un picior. După ce a trecut trenul am văzut că bărbatul era încă acolo, era incredibil, nu-mi venea să cred, mi-era teamă că a fost zdrobit”, a mai povestit tânăra italiancă.a adăugat Rachele. Românul a suferit mai multe fracturi, a fost operat la Ospedale dell’Angelo din Mestre și se află în afara oricărui pericol. Rachele, cu o fractură la tibie, a fost operată și ea la picior.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel