Drama lui Adrian, ajuns să locuiască sub un pod: „Vrea să își găsească copiii din Italia“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un bărbat a rămas, dintr-o glumă proastă, fără bani și fără un acoperiș deasupra capului. Adăpositit de câteva zile sub podul Grant din București, el are o singură speranță: Să își revadă copiii, plecați în Italia.

Adrian, un bărbat originar din Ploiești, care a lucrat la CFR, a ajuns să își ducă existența sub podul Grant din Capitală. Bărbatul a suferit un accident după ce a fost aruncat din tren de niște tineri. Prin niște împrejurări necunoscute, nu s-a mai putut reabilita. Singură lui dorință este să își regăsească fiii din Italia.

„Acesta este un domn pe care îl văd de ceva zile sub Podul Grant cu Grivița, însă azi am vrut să îl abordez pentru că mă macină ideea. Povestea lui este următoarea: este din Ploiești, dar nu mai are casă. Copiii lui sunt în Italia și nu mai știe nimic de ei, el spune că nu sunt certați.

A lucrat în CFR și de curând într-un drum, la Iași, pe tren au urcat "niște români" care au făcut mișto de el și cumva l-au îmbrâncit și a căzut din tren, astfel că s-a ales cu niște operații la picioare.

Ulterior i-am schimbat șosetele și piciorul stâng era vânat și absolut devastat/ umflat și bandajat. Celălalt picior era în ghips. Tot ce a dorit de la mine, a fost o cafea cu lapte, posibil să se încălzească puțin. Am vorbit cu el și s-a deschis, cerându-mi niște papuci de casă că îi îngheață picioarele. Din păcate, nu am avut ceva pe măsură lui (43 să zic, că avea picioarele umflate), dar am improvizat ceva. Pe lângă, mi-a mai cerut o pătură și un fular“, a scris o femeie întâmplarea de astăzi.

Ce-și dorește domnul Adrian, este să își găsească copiii din Italia

 

(...)

Omenii caută momentan să îl sprijine pe Adrian cu un adăpost până când reușesc să dea de copiii lui plecați în Italia.

„Ce-și dorește domnul Adrian, este să își găsească copiii din Italia și eventual un loc unde să doarmă. Îl putem găsi pe timp de zi în parcul Sf. Maria de pe Turda (în zona podului Grant), iar noaptea stă sub Podul Grant. Dacă știți cumva o locație pentru astfel de cazuri în care poate să doarmă, sperăm până dă de copii, și ceva calmante pentru că are niște dureri îngrozitoare de la operațiile la picioare. Momentan are niște bani și mâncare de la mine și Alin, și ceva să îi țină de cald.

Va rog mult un share, poate reușim să ajungem la familia lui sau dacă știți un loc special unde să îl putem duce, l-ar ajuta foarte mult. I-am cerut permisiunea să îi fac niște poze și chiar m-a rugat în speranța că ceva se va schimbă în viață lui, cât de puțin posibil. Are o răgălie de aparat care îi cânta muzică pop și asta lui îi face cel mai bine! Mulțumesc și apreciez mult dacă vom găsi împreună un loc unde să doarmă și să mănânce, până ajungem și la familia lui“, a scris o româncă pe o rețea de socializare, postarea ei devenind virală în scurt timp.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel