Drama din spatele succesului imens al lui Sebastian Dobrincu: „Fix înainte de a muri, îi promisesem că voi munci și voi avea bani”

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Drama din spatele succesului imens al lui Sebastian Dobrincu: „Fix înainte de a muri, îi promisesem că voi munci și voi avea bani” 
 / Foto: Captură video youtube
Drama din spatele succesului imens al lui Sebastian Dobrincu: „Fix înainte de a muri, îi promisesem că voi munci și voi avea bani” / Foto: Captură video youtube

Sebastian Dobrincu a trecut printr-o pierdere dureroasă, care i-a ghidat toată cariera. La vârsta de doar 14 ani, fostul concurent de la Survivor România 2023 și-a pierdut bunica în urma bătăliei cu cancerul, „din lipsa resurselor medicale ale spitalului'.

Milionarul i-a promis bunicii sale pe patul de moarte că va munci pentru a face bani și pentru a ajuta alți oameni ca ea. În ce urma să investească premiul, în cazul în care câștiga competiția de la PRO TV? 

Sebastian Dobrincu a părăsit emisiunea „Survivor” în cârje și cu un mare regret. Cu puțin timp înainte de se înscrie în competiția ,,Survivor”, vedeta și-a propus să câștige marele premiu, bani pe care intenționa să îi dubleze și să-i doneze în scopul renovării și modernizării spitalelor de la noi din țară.

„Sincer, am aflat că există și un premiu în bani după ce am acceptat propunerea. Nu am stat pe gânduri și am ales pe loc că, dacă voi reuși să câștig competiția, voi dubla premiul de 100.000 de euro și îl voi dona către o cauză foarte personală – Spitale publice din bani privați – alături de Fundația Metropolis, pentru a moderniza, renova și echipa spitalele din România.”, spune acesta într-un interviu.

 

„Trăiesc cu dorința de a fi mai bun decât am fost ieri”

 

Tânărul a mai mărturisit în cadrul aceluiași interviu, că bunica sa a murit de cancer și că această tragedie l-a făcut să își dorească să ajute oamenii care nu își permit să fie ajutați în spitale private.

Sebastian, suntem la început de 2023 deja, așa că, firesc, o să te întreb sub ce auspicii ai început anul și cum a fost 2022 pentru tine, atât pe plan personal, cât și profesional.

„Trăiesc cu dorința de a fi mai bun decât am fost ieri. Nu sunt fanul poveștilor lacrimogene, așa că vizavi de motivația mea pot spune doar că bunica mea a murit de cancer la Spitalul Fundeni, din lipsa resurselor medicale ale spitalului. Aveam 14 ani și, fix înainte de a muri, îi promisesem că voi munci și voi avea bani să o duc la un spital din afara țării, unde să poată fi tratată. Am reușit într-un final să îmi permit financiar, însă prea târziu pentru a o salva. Moartea bunicii mele mă motivează să ajut cum pot la salvarea acestor oameni lipsiți de ajutor.”, a mărturisit milionarul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel