Dragnea: Vreau să nu mai fie Iohannis. E de acord cu bătăuşii. Unii aveau privirea injectată

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:
StiriDiaspora

Liviu Dragnea a fost întrebat la Colibaşi Giurgiu, dacă PSD-ALDE se pregăteşte şi pentru următoarea rundă de alegeri, cea pentru preşedinţia României. Şeful PSD a spus că îşi doreşte doar "să nu mai fie Iohannis" care "vrea să conducă ţara cu bâta". Apoi a spus despre protestatari că sunt nişte bătăuşi, iar unii dintre ei "aveau privirea injectată".

Întrebat de jurnalistul Antena 3 dacă îşi doreşte să candideze la alegerile prezidenţiale, Liviu Dragnea a spus că îşi doreşte altceva.

Citeşte şi: Dragnea: "Ce face Iohannis este o infracţiune. Nu e nici prima, nici ultima. Am informaţii"

"Eu îmi doresc să nu mai fie Iohannis pentru că a adus foarte mult rău acestei ţări şi o face în continuare. (...) Aşa cum face şi cu faptul că e de acord cu acel grup de bătăuşi care umblă peste tot după noi la mitinguri. Pentru că oamenii care sunt cu pietre, bâte la ei, nu poţi să spui decât că sunt bătăuşi. Aşa vrea Iohannis şi PNL, şi USR, să conducă această ţară, cu bâta. Adică cineva care îndrăzneşte să aibă altă opinie, trebuie să primească o bâtă în cap", a declarat Liviu Dragnea pentru Antena 3.

 

Dragnea, despre protestatari: "Nişte bătăuşi. Aveau privirea injectată"

 

Liviu Dragnea a continuat apoi să acuze că printre protestatari sunt şi oameni pe care îi bănuieşte că sunt consumatori de droguri, spunând despre ei că au "privire injectată".

"Următorul pas este ca, la alegeri, într-un regim Iohannis, Cioloş, USR, Orban şamd, să se însemneze cu creta cei care nu votează cu ei. Oamenii sunt destul de răi şi nu acceptă niciun fel de discuţie sau dialog pentru binele acestei ţări, din păcate.

Citeşte şi: Liviu Dragnea, mesaj pentru PROTESTATARI: Niște NETREBNICI. I-au găsit cu BOLOVANI și BÂTE

Ori, când te foloseşti de astfel de indivizi... Am citit foarte multe postări ale unor oameni care au fost la mitinguri, oameni tineri, unii susţinători ai PSD, alţii nu, şi toţi spuneau că privirea pe care o aveau acei oameni, acei bătăuşi, o privire plină de ură, cu ochii injectaţi. Acum, nu ştiu, nu am stat lângă ei, dar am tot văzut filmuleţe când se vorbea în grupul #Rezist de joint-uri. Sigur că te duci cu gândul acolo. Şi după aia întreabă de ce să nu lăsăm ţara pe mâna lor. Poţi să laşi România pe mâna unor astfel de oameni?", a mai spus Liviu Dragnea, la Antena 3.

 

Dragnea: "În grupul #Rezist se vorbea de joint-uri"

 

Şeful PSD a spus că nu va lua măsuri speciale în privinţa protestatarilor care vor veni la următoarele mitinguri şi îi roagă pe susţinătorii lui să se abţină de la violenţe.

Citeşte şi: Miting PSD. Dragnea, HUIDUIT în timpul discursului: "Nişte DERBEDEI umblă pe lângă scenă"

"Doar am fost preocupaţi tot timpul să îi rugăm pe colegii noştri să se abţină. La Galaţi erau 25-30 de mii de oameni. Dacă cineva le-ar fi spus mergeţi şi discutaţi cu cei 70-100, ce ar fi ieşit acolo? S-au abţinut foarte greu, sunt bucuros că s-au abţinut şi sper să se abţină în continuare, până se termină această campanie electorală", au fost declaraţiile lui Liviu Dragnea, pentru Antena 3, aflat în comuna Colibaşi, judeţul Giurgiu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel