Dragnea: "Ce face Iohannis este o infracţiune. Nu e nici prima, nici ultima. Am informaţii"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

"Mişcare tipică pentru Iohannis. El nu face nicio campanie pentru referendum. El cu referendumul a vrut să păcălească pe toată lumea. De fapt, e interesat să-i ajute pe cei de la PNL să crească în sondaje. Faptul că folosește mașinile statului în interes personal și politic, asta e infracțiune, până la urmă. Dar nu e nici prima și nici ultima infracțiune pe care o comite Iohannis. Pentru el, Constituția nu mai e demult Biblia legilor. Nu respectă nici deciziile CCR, nici Constituția. El ia în batjocură orice, doar interesul personal primează pentru Iohannis", a delcarat Liviu Dragnea, pentru Antena 3.

 

Dragnea: "Este infracţiune. Am informaţii"

 

Şeful PSD a mai spus că summitul de la Sibiu, care a fost plătit din bani publici, a fost folosit de preşedintele Klaus Iohannis în scop electoral şi că s-a rugat de oficialii europeni să mai vină cu o sancţiune pentru România.

Citeşte şi: Klaus Iohannis: Ghici cine NU a fost invitat? Nu mai vrea NIMENI să-l vadă

"La Summit a văzut toată lumea că a fost un eveniment plătit din bani publici doar pentru campania electorală a PNL-ului și doar pentru el. Am informații că Iohannis insistat foarte mult la liderii europeni ca să mai transmită o sancțiune către România sau măcar o amenințare și o să vedem zilele acestea. Asta arată încă o dată ce atitudine are acest om față de România, nu-l interesează că poate aduce deservicii României, doar o iluzorie speranță a lui că ne poate afecta pe noi în alegeri", a mai declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Liderul PSD s-a aflat în comuna Colibaşi, judeţul Giurgiu, unde a vorbit din nou despre programele pentru legume româneşti.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel