Dragnea, un alt ATAC dur la adresa lui Iohannis: "Oameni răi, ca să fiu elegant. Campania PSD a fost CORECTĂ"

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, că l-a "mâhnit" în campania electorală că "oameni răi" vor să pună "o piatră grea peste adevăr", iar ţara să fie condusă "prin violenţă şi prin instituţii care nu au dreptul să facă anumite lucruri".

"Cel mai mult m-a mâhnit faptul că nişte oameni răi, ca să fiu elegant, la cel mai înalt nivel, începând cu Iohannis şi terminând cu bătăuşii lui - pe care i-a trimis peste tot în ţară după candidaţii noştri şi după noi când aveam mitinguri şi întâlniri să timoreze, să intimideze membrii PSD, oamenii care au de gând să voteze cu PSD -, pentru că nu au alt argument. Au vrut şi vor în continuare să introducă în România politica bâtei, politica pietrei, politica bolovanului, vor să ascundă în continuare adevărul, vor să pună o piatră grea peste adevăr şi România să fie condusă prin minciună, prin violenţă, prin instituţii care nu au dreptul să facă anumite lucruri. Toată această gălăgie, acest zgomot infernal a fost inventat să acopere un sunet care creşte bine şi înseamnă sunetul creşterii economice, un sunet plăcut pentru orice ureche. (...) M-am gândit la faptul că Iohannis şi cei care îl susţin nu au reuşit în al doisprezecelea ceas să găsească o fărâmă de românism, o fărâmă de suflet, de empatie pentru români, numai cu jigniri, cu ameninţări. El este cel care a iniţiat din 2017 această campanie, această industrie a urii pe care a generat-o şi a alimentat-o", a afirmat Dragnea, la România Tv.

El a adăugat că este şi mulţumit de campania pe care a făcut-o PSD, susţinând că aceasta a fost o campanie "bazată pe dialog şi pe comunicare corectă, sănătoasă".

"Campania noastră electorală a fost o campanie bazată pe dialog şi pe comunicare corectă, sănătoasă şi decentă. Dacă sunt mulţumit de ceva, sunt mulţumit că am reuşit, împreună cu colegii mei, ca de când am preluat conducerea acestui partid să impunem PSD o politică decentă, de construcţie, de respect faţă de cetăţeni. Le-am cerut colegilor mei în această campanie să nu cedeze şi să nu se lase păcăliţi de niciun fel de provocare, fiindcă dorinţa celorlalţi a fost să intrăm în scandal, să facem concurs de înjurături, să răspundem la violenţă cu violenţă. Noi ne-am concentrat pe a încerca să recuperăm o greşeală pe care
am făcut-o de doi ani de zile: nu am comunicat aşa cum trebuia în mod sistematic, consecvent tot ce a făcut acest partid pentru cetăţeni în doi ani şi jumătate de guvernare", a mai spus Dragnea. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel