Dragnea şi Ponta se dau în gât pentru ceea ce au făcut împreună

Oana Stanciulescu |
Data publicării:

Dragnea și Ponta dezvăluie în direct la televizor cum au siluit împreună România.

Dragnea, Ponta, Ghiță și Oprea se dau în gât unii pe alții și devoalează o situație extrem de gravă petrecută sub ochii noștri.

Dragnea susține că Ponta a făcut guvernul cu SRI, Ponta spune că Dragnea îl suna pe Maior să-l ajute să fie ministru de Intene și să-i angajeze iubita. Ponta zice că dacă Maior și Coldea ar vorbi, Dragnea ar primi 150 de ani de pușcărie. Dragnea îi transmite că o se regrete.

Vă dați seama ce lucruri grave știu acești indivizi unii despre alții daca anii de pușcărie se numără cu sutele?

O țară întreagă stă uimită seară de seară la televizor, la scandalul dintre “marii lideri politici”, care a scos la suprafață toată mizeria, zoaiele, hoția din culisele unui partid politic, care conduce și astăzi România spre prăpastie, și un serviciu secret condus la acea dată tot de un membru PSD.

Toate funcțiile erau ocupate de ei, ca și acum.

Iar în tot acest timp, românii  mor cu zile – în spitale, fără medicamente, pe șosele, în familie.

Asa arată România de centenar zugrăvită de mai “marii zilei”. Bătaia pe șoricul porcului din curtea SRI, cu fostul vice-premier pe post de chelnerul statului de drept, cu bătaia pe urechea porcului, cu partidele de tenis, cu băutele, cu dezmățul și degradarea demne de un stat în derivă, în cădere, nicidecum de unul european, cu pretenții.

Ce aflăm de la cei trei corifei –  liderii politici cei mai de seamă ai României – pe atunci președinte PSD, prim ministru, vice-premier, ministru de Interne, președintele Camerei Deputaților și președintele Comisiei SRI din Parlamentul României – că politicienii și serviciile nu numai că au stat la aceeași masă, dar și-au făcut servicii unii altora, și-au taxat dușmanii, și-au împărțit funcții, și-au împărțit țara, s-au îmbogațit, s-au protejat unii pe alții.

Ei au condus România 19 ani, ei o conduc și acum. Doar că în acest moment știm exact ce au făcit ca să ajungă în funcții și ca să se îmbogățească. Vă imaginați cum își împărțeau bunurile, banii noștri ca și când erau cartofii din curtea lor?

Și ne mirăm că România este destructurată, slăbită, siluită?

Toți aceștia nu numai că nu mai au niciun drept să mai ia vreo decizie în numele țării, ci ar trebui să dea socoteală, să nu mai iasă pe stradă de frică și de rușine, să dispară din politica românească.

Mai au acești indivizi dreptul să conducă țara sau s-au descalificat definitiv și irevocabil? Ambasadele, spectatoare la acest spectacol grotesc, și-au anunțat deja țările că România este condusă de niște haimanale cu care nu trebuie să te asociezi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel