Dragnea, prima REACȚIE după acuzațiile lui Iohannis: "Omul ăsta minte într-una. Îl asigur pe Iohannis..."

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Liviu Dragnea îi răspunde lui Klaus Iohannis, după ce președintele României a declarat, la Palatul Cotroceni, că social-democrații încearcă să boicoteze referendumul.

Liviu Dragnea a avut un primă reacție, după ce președintele Klaus Iohannis a acuzat că PSD boicotează referendumul.

"Omul ăsta se scaldă în ridicol şi penibil de foarte mult timp. Aţi spus că e un sfârşit de campanie încordat. Pentru noi nu e, e pentru toţi cei care au aruncat cu ură şi venin pentru că asta ştiu să facă. Unu: PSD nu a boicotat niciun referendum. Niciun referendum nu a fost boicotat de PSD, dimpotrivă, cei care au boicotat un referendum au fost USR, PLUS, PNL, el. (...) Eu nu am fost condamnat pentru fraude la referendum. (...)

Eu îi spun lui Iohannis: astea sunt visele lui, că se schimbă majoritatea după alegeri. Ce legătură au europarlamentarele şi referendumul cu majoritatea parlamentară? Hai să vedem ce hotărăsc românii. Îl asigur pe Iohannis că PSD va fi aici şi luni, şi marţi, şi miercuri şi joi şi va fi şi în decembrie, când va fi izgonit de la Cotroceni. El asta trebuie să ştie. Omul ăsta a ajuns să mă viseze şi ziua şi noaptea. Eu cred că nu are alt gând decât Liviu Dragnea, cum să mor eu, cum să mă condamne pe mine, nu are altă preocupare, are o obsesie", a afirmat Dragnea, la România Tv.

Mesajul lui Iohannis:

"Pe 26 mai se votează la referendum. PSD-ului îi este frică și face ce știe să facă mai bine: încearcă să boicoteze acest vot. Vedem cu toții cum activiști umblă peste tot în țară, să explice oamenilor cum că acest referendum nu ar fi important. Umblă pe la județe și pe la primării, pentru ca PSD-iștii să-i convingă pe oameni să nu iasă la vot. Este jalnică această încercare.

Dreptul la vot este un drept câștigat de români în decembrie '89, prin sacrificiu.

Vă spun, români, nu irosiți dreptul la vot. Mergeți, votați, nu vă poate lua nimeni dreptul la vot. Dreptul la vot este al vostru și pe 26 mai puterea este la voi. Mergeți și decideți. Nu lăsați PSD să decidă în locul vostru''.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel