Dragnea, mesaj referitor la drumurile României: "Am în vedere încă din 1993"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Liviu Dragnea a postat pe Facebook un mesaj referitor la infrastructura României și proiectele pe care le-a susținut de-a lungul timpului. 

"În Octombrie 2014, când eram ministrul dezvoltării, spuneam la Craiova "că autostrada Craiova - Slatina - Pitești va fi realizată pe baza studiului de fezabilitate realizat pentru drumul expres". Colegii din guvern de la acel moment au spus public ca e exclus acest lucru. "Îmi mențin punctul de vedere. Traseul de transport Constanța — București — Alexandria — Craiova — Balcani — Europa de Vest este unul din cele mai importante trasee pe care îl am în vedere încă din 1993. Și nu l-am inventat eu", am insistat în 2014. Mulți m-au ironizat atunci", a scris Liviu Dragnea pe Facebook.

Un proiect extrem de important pentru județul Dolj și pentru zona de Sud

 

"Astăzi, 22 mai 2019, s-au pornit lucrările la primul tronson din drumul expres Craiova -Pitești. Da, pe baza acelui studiu de fezabilitate despre care vorbeam in 2014. Când am gândit programul de guvernare, am prevazut acest proiect. Un proiect extrem de important pentru județul Dolj și pentru zona de sud. După numeroase tergiversări, contestații și blocaje, proiectul a pornit. Sper să avem cât mai repede de la guvern ordonanța de urgenta privind achizițiile publice pentru ca ritmul lucrărilor să fie și mai rapid. Oamenii nu mai au răbdare, pe buna dreptate!

Iată însă că în ultima vreme sunt mai multe proiecte care au intrat în linie dreaptă. Autostrada Moldovei, Iași- Târgu Mureș, Craiova - Pitești și desigur cel mai așteptat proiect Ploiești - Brașov. Zilele trecute, la Guvern, consorțiul turco- chinez care va construi în PPP acest proiect a pornit discuțiile pentru condițiile contractului de execuție. Această autostradă este o durere mare cu care România stă de ani de zile", a mai scris liderul PSD.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel