Dragnea, la un pas să decapiteze PSD: „Vrea să-și facă partid“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Liviu Dragnea, la „Viața Satului”
Liviu Dragnea, la „Viața Satului”

Mai-marii PSD au discutat, luni, la Neptun, la ședința Consiliului Politic Național, inclusiv despre fostul lider al partidului, Liviu Dragnea. Potrivit unor surse participante la ședință, citate de Digi24, în discuție s-a adus și problema partidului pe care urmează să îl înființeze Dragnea.

Discuția din ședința Consiliului Politic a fost „o informare” făcută de Marcel Ciolacu. „A spus că Dragnea intenționează să își facă un partid, dar că nu este niciun pericol pentru PSD”, susțin surse participante la ședință, citate de Digi 24.

Ciolacu le-ar fi spus colegilor că Liviu Dragnea intenționează să pună bazele unui partid alături de Teodor Meleșcanu. Formațiune apolitică ar urma să se numească „Alianța pentru România”.

Fostul secretar al partidului, Codrin Ștefănescu, cel care ține legătura cu Liviu Drangea, anunță pe Facebook că vin „vești bune în curând”, într-un mesaj în care îl critică pe Marcel Ciolacu și „noul PSD”. Într-un alt mesaj, Ștefănescu scrie că a vorbit cu Dragnea „despre România, (...) falimente și sărăcirea intenționată a poporului român”. „Mi-a zis că lucrurile pot fi reparate și trebuie să credem cu toții în asta! În curând va ieși la tv și va explica ce, cum și când”, a mai scris Codrin Ștefănescu.

„A fost o discuție între colegi că ar exista această posibilitate”, a declarat Marcel Ciolacu, la conferința de presă, citează Digi 24.

Alianța pentru România (ApR) a fost un partid politic înființat în 1997, condus de Teodor Meleșcanu până în 2002 când a fuzionat cu PNL.

Imediat după eliberare, Liviu Dragnea declara că nu exclude revenirea în politică și chiar înființarea unui nou partid. „În politică voi intra dacă găsesc răspunsul la două întrebări: dacă mai am cu cine și pentru cine”, a spus fostul lider al PSD, la ieșirea din penitenciar. „Nu știu dacă voi înființa un partid. PSD nu mai e partid”, a mai declarat Dragnea.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel