Dragnea și MÂNA CRIMINALĂ, după REPETAREA votului din Parlament

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Liderul PSD, Liviu Dragnea a declarat că PSD nu a făcut nimic pentru a vicia votul în Parlament, dar s-a constatat că anumiți parlamentari, deși votaseră la Legea pentru spălarea banilor nu apăreau contorizați la vot.

 

Dragnea a spus că la mijloc ar putea fi o mână criminală, care a manipulat sistemul de vot din Camera Deputaților.

Eu nu suspectez, că nu-s procuror. Eu cred că s-ar putea să fie o mână criminală sau aceeași (ca la Legea defăimării n.r.). ”, a declarat Liviu Dragnea.

Reluarea votului a fost deescris de liderul UDMR, Kelemen Hunor, ca find o porcărie.

"Eu nu folosesc asemenea cuvinte în Parlamentul României. Nici nu vreau să le comentezm au fost câțiva deputați care și-au exercitat dreptul la vot și voturile nu au fost contabilizate. A fost o solicitare a liderului de grup de la PSD și s-a văzut rezultatul. Nu poți să iei dreptul unui om de la vot. Eu am cerut să se facă o revizie seroasă a sistemului de vot", a declarat Dragnea.

Coaliția PSD-ALDE s-a jucat cu directiva europeană privind combaterea spălării banilor. Inițial, directiva a picat pentru că au lipsit două voturi. La câteva minute distanță, votul a fost reluat la cererea PSD - ALDE și directiva a fost aprobată. Parlamentarii USR care au ieșit din sală din cauza reluării votului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel