Dragnea, ANUNŢ despre programul "Prima Casă": Se va numi "O familie - o casă"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Liviu Dragnea vine cu noi promisiuni, în prag de alegeri europarlamentare. Şeful PSD a declarat miercuri că programul "Prima casă" se va extinde şi se va numi "O familie - o casă".

"Extindem Prima casă şi numim programul O familie - o casă. Condiţiile la Prima casă au fost bune iniţial, dar au devenit mult prea restrictive şi toţi sunt nemulţumiţi.

În primul rând dăm o valoare mai mare, 570.000 de lei, adică să poată să îşi cumpere o casă, nu o bojdeucă, mărim plafoanele, pentru că dacă aveai peste 3.000 de lei venituri nu te mai calificai, intrai într-un cerc vicios, adică foarte puţini mai aveau acces şi la case foarte mici. Dobânda este fixă, în lei. Eu sunt sigur că se vor găsi bănci care vor susţine asta", a spus Dragnea la România Tv.

 

Liviu Dragnea, anunţuri înainte de alegeri

 

Şeful PSD a mai anunţat că programul "în fiecare comună o ambulanţă" e gata şi va intra în vigoare.

"Este vorba despre programul În fiecare comună câte o ambulanţă. 200.000 de euro grant, bani nerambursabili, daţi la medicii de familie, cu ăştia îşi cumpără ambulanţa, cu ăştia plătesc pentru patru ani carburantul, salariul. Vorbim de 2.700 şi ceva de comune, dacă nu greşesc. Vor intra pe plăţi la Casa de sănătate.

Citeşte şi: Schimbare premier. Dragnea: "Viorica Dăncilă rămâne până în 2020, dacă-și face treaba"

Eu sunt născut la ţară, crescut la ţară. O ambulanţă în fiecare comună din România este minune. Ei vor avea contract cu Casa, care medici de familie vor dori, dar în fiecare comună va fi câte o ambulanţă cu doi angajaţi, cu bani pentru carburanţi", a mai spus Dragnea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel