Dragnea a IZBUCNIT: "E vina mea că am acceptat să fiu şef PSD. Nu am bagajele făcute"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Liviu Dragnea a fost confruntat cu un tir de întrebări grele din partea jurnaliştilor după rezultatul obţinut după alegerile europarlamentare. Şeful PSD a spus că una ditnre lucrurile pe care şi le reproşează a fost că a acceptat să conducă PSD.

"Vina mea este că am acceptat să fiu președintele partidului, în 2015", a declarat Liviu Dragnea după ce a fost întrebat dacă are vreo vină în legătură cu rezultatul obţinut de PSD.

Jurnaliştii au cerut apoi o declaraţie privind demisia sa de la şefia partidului, după ce unii membri PSD s-au exprimat public în legătură cu acest lucru.

"Eu sunt un om responsabil, nu o fac în fața dvs, o fac în interiorul PSD, într-o ședință CEx".

Întrebat la sediul PSD dacă va face un pas în spate, în urma rezultatului alegerilor de duminică, Dragnea a spus:

"Niciodată n-am făcut altceva decât a zis partidul şi nici n-am făcut ceva împotriva a ceea ce s-a hotărât în partid. (...) Din punctul meu de vedere, coaliţia nu trebuie să fie afectată. (...) A fost o furtună a urii", a completat Liviu Dragnea.

El a enumerat în context trei obiective: PSD să rămână unit, coaliţia să existe în continuare, iar guvernarea să nu fie cedată.

 

"Aveţi bagajele făcute?"

 

A fost întrebarea care l-a făcut pe Liviu Dragnea să izbucnească, după ce a mai fost întrebat despre candidatura Gabrielei Firea la prezidenţiale:

"Atunci de ce aţi mai pus prima întrebare? Aşa, de spectacol? E un spectacol prost, foarte prost! Nu am niciun bagaj făcut. Nu plec nicăieri. Sunt mesaje care spun că eu îmi asum. Dacă mai aveţi o întrebare serioasă, dacă nu, nu", a mai spus Liviu Dragnea.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel