Două tinere românce, răpite din casă, sub ochii rudelor. Răpitorii încercau să le ducă înapoi în Olanda, la produs

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Două tinere au fost luate cu forţa, aseară dintr-un apartament din Galați. Agresorii ar fi doi indivizi, care ar face parte dintr-o reţea internaţională de carne vie și care voiau să le ducă pe tinere înapoi la prostituție în Olanda.

Fetele şi răpitorii au fost daţi în urmărire în toată ţara şi au fost căutaţi noaptea trecută. Astăzi, victimele şi suspecţii au fost găsiţi într-un hotel din Bucureşti. Suspecţii voiau să le ducă în Olanda, de unde fetele se întorseseră în urmă cu o săptămână.

”La data de 18 iulie, în jurul orei 23.00, Inspectoratul de Poliție Județean Galați a fost sesizat, prin apelul unic de urgență 112, de către o femeie din municipiul Galați, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la domiciliul său, împreună cu fiica sa, de 27 de ani, și o altă tânără, de 24 de ani, în locuință ar fi intrat patru bărbați, care le-au luat pe cele două tinere, împotriva voinței lor și au plecat într-o direcție necunoscută.

În baza sesizării a fost întocmit dosar penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal. 

În urma activităților investigative specifice efectuate de polițiști, cu sprijinul D.O.S. din cadrul Poliției Române și al Poliției Capitalei, în cursul acestei zile, doi dintre cei patru bărbați au fost depistați, pe raza municipiului București, împreună cu aceștia fiind găsite și cele două tinere.

Cercetările sunt continuate“, anunța Poliția.

Două tinere românce, răpite din casă, sub ochii rudelor

 

O femeie, mama uenia dintre fete, a sunat la 112 şi a anunţat disperată că fiica sa, de 27 de ani, şi nepoata, de 24 de ani, tocmai fuseseră răpite din casă, apoi urcate cu forța într-o mașină. Autoturismul abia fusese închiriat de doi dintre indivizi, care se întorseseră recent din țară.

Potrivit unor surse, citate de Antena 3, aceştia ar fi venit din Olanda. Din aceeaşi ţară, de unde cele două victime se întorseseră în urmă cu o săptămână, şi unde ar fi practicat prostituţia.

Cel mai probabil, suspecţii făceau parte din reţeaua care le-ar fi traficat pe fete peste graniţă, iar intenţia lor era să le transporte înapoi împotriva voinţei lor.

Răpitorii încercau să le ducă înapoi în Olanda, la produs

 

Poliţiştii gălăţeni aveau informaţii despre ora şi zborul care i-ar fi dus înapoi pe toţi patru în Olanda. Şi au transmis datele colegilor din Bucureşti care depistaseră maşina în parcarea unui hotel din sectorul 2 al Capitalei. Aici, indivizii închiriaseră două camere doar pentru o noapte.

Când au ieşit din hotel, gata să plece spre Aeroportul Otopeni, toţi au fost puşi la pământ. Ancheta e în plină desfăşurare pentru lipsire de libertate.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel