Două surori, omorâte cu sălbăticie de proprii părinții: „Nu le scoateți din casă, vor învia!”  

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
surori_ucise_de_parinti_in_india
surori_ucise_de_parinti_in_india

Două surori au fost înjunghiate mortal cu un trident de către părinții lor după ce aceștia au primit „un mesaj divin”. Padmaja Naidu, în vârstă de 50 de ani, și soțul ei, Purushottam, ar fi primit un „mesaj divin” prin care li se cerea să își sacrifice fiicele. Cumplitele crime au avut loc în Madanapalle, Andhra Pradesh, India. 

Localnicii au auzit zgomote ciudate în cursul serii de duminică, iar poliția a găsit mai târziu cadavrele lui Alekhya, în vârstă de 27, și Sai Divya, în vârstă 22 de ani. Unul dintre trupurile lor a fost descoperit în camera de rugăciune a familiei, în timp ce celălalt se afla sub o cârpă roșie în altă parte a casei. Părinții lor le-ar fi înjunghiat cu un trident înainte de a le bate cu gantere.

„Membrii familiei se comportau ciudat de la izbucnirea pandemiei de COVID-19. Obișnuiau să stea închisi la casa lor mai tot timpul. Cuplul pare a fi extrem de superstițios, deoarece ne-au cerut să păstrăm cadavrele în casă pentru o zi, susținând că fiicele lor vor reveni la viață”, a declarat Ravi Manohara Chari, reprezentant al poliției Madanapalle.

Poliția a adăugat că Padmaja și Purushottam Naidu păreau „în stare de transă” atunci când au fost arestați, spunând ofițerilor că fiicele lor vor reveni în curând la viață, scrie mirror.co.uk

Familia s-a rugat în mod regulat în timpul pandemiei, iar tatăl, profesor, se rugase de trei zile înainte de asasinate, potrivit presei locale. Cuplul este ținut sub observație pentru a decide dacă necesită tratament pentru probleme psihologice.

Alekhya lucra ca ofițer de pădure și se pregătea pentru o testare în vederea obținerii unei funcții publice, în timp ce Sia Divya studia la școala de muzică. Ambele se întorseseră acasă din cauza lockdownului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel