Două românce din Italia, sesiune de „shopping compulsiv“ în supermarket și parfumerii, cu carduri furate

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Cheltuieli nebunești cu carduri furate, de la parfumuri, la cumpărături în supermarket. Două românce în vârstă de 28 și 34 de ani, sunt acuzate de utilizare abuzivă și falsificare de instrumente de plată fără numerar.

Cheltuieli nebunești cu carduri furate, de la supermarketuri la magazine de parfumuri. Două românce în vârstă de 28 și 34 de ani, apărate de avocații Azzurra Pellegrini și Francesco Cinque, sunt acuzate de utilizare abuzivă și falsificare de instrumente de plată fără numerar.

Două românce din Italia, sesiune de „shopping compulsiv“ cu carduri furate 

 

Cele două inculpate au ajuns în fața judecătorului de la Tribunalul Penal din Perugia, pentru infracțiunea de utilizare abuzivă a cardurilor de plată "deoarece cu mai multe acțiuni executive ale aceluiași plan infracțional, în complicitate între ele, în scopul obținerii de profit, au utilizat în mod abuziv, fără a fi titulare, cardul de credit" pe numele unei persoane căreia îi fusese furat, "făcând cumpărături la următoarele magazine: Superconti Perugia, Risparmione Perugia, Limoni Profumerie Perugia, Limoni Profumeria 828 și Lidl 739 Perugia".

Faptele au avut loc în capitala Italiei între 19 aprilie și 1 mai 2019.

În cursul audierii de ieri, au fost audiați mai mulți martori, inclusiv membri ai forțelor de poliție care au efectuat investigațiile și administratorii magazinelor cu privire la modul în care au fost efectuate achizițiile.

Un alt caz inedit în Italia, recent, când un hoț român, prins din cauza mieunatului unei...pisici de pază. Prada era de peste 100.000 de euro. Unul dintre ei, un bărbat de 31 de ani, a fost prins în timp ce încerca să fugă la bordul unei mașini înmatriculate în Franța; alți doi sunt în continuare căutați.

Hoț român, prins în flagrant din cauza mieunatului unei...pisici de pază

 

Furt oprit de carabinieri la o firmă de transport de mărfuri din Cassola, unde o bandă de hoți formată din trei sau patru indivizi a fost oprită de sosirea soldaților. Cel care a semnalat furtul în desfășurare, la ora 3.30 în noaptea de joi, 11 mai, a fost un locuitor din Via De Gasperi, care locuiește în apropierea șopronului firmei 'TM Marchiori' și a curții folosite în activitatea de service.

Decisive ar fi fost "plângerile nocturne" ale unei pisici care a întrerupt somnul unei persoane care apoi s-a uitat pe fereastra casei, observând indivizi cu fețe acoperite.

Intervenția brigăzii comandamentului din Bassano del Grappa a permis, în câteva minute, prinderea în flagrant delict a infractorilor în timp ce aceștia transportau cutii în exterior, după ce au pătruns în curte și au tăiat prelata unui camion pregătit să plece în dimineața următoare, deja încărcat cu marfă. La doar câteva momente după aceea, banda ar fi "luat-o la sănătoasa", făcându-se de negăsit, dacă nu ar fi fost "pisica de pază" care a acționat ca santinelă.

Doi-trei necunoscuți au reușit să fugă pe jos prin câmp, în întuneric, în timp ce unul dintre ei - un bărbat de 31 de ani de naționalitate română - a fost urmărit de carabinieri, care l-au arestat în timp ce încerca să fugă la bordul unei dube cu numere de înmatriculare franceze. Vehiculul nu era furat, potrivit investigațiilor efectuate ieri. Tânărul a fost plasat în arest, fiind prins în flagrant delict. Când i s-a cerut să dea numele complicilor săi, acesta a ales să păstreze tăcerea. Totuși, acest lucru nu i-a oprit pe anchetatori, care se așteaptă să dea de urma întregului grup infracțional în următoarele ore.

Vezi continuarea poveștii AICI. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel