Două persoane, rănite în urma unui accident rutier produs de o femeie venită din Italia

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Două persoane - soţ şi soţie - au fost rănite după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat pentru a evita coliziunea cu un alt autoturism, condus de o femeie din Italia.

Accidentul s-a produs în noaptea de joi spre vineri, pe DN 15, în localitatea Turtureşti.

'Din primele cercetări a reieşit că, în timp ce o femeie de 50 de ani, cetăţean italian, conducea un autoturism pe DN 15, nu s-ar fi asigurat în mod corespunzător la efectuarea virajului la stânga, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 54 de ani, din Piatra Neamţ, care era angajat în depăşirea acesteia. Pentru a evita impactul, conducătorul auto, de 54 de ani, ar fi efectuaj viraj la stânga, răsturnându-se în afara părţii carosabile. În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea conducătorului auto de 54 de ani şi a unei femei de 52 de ani, pasager în autoturismul în cauză', a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

Victimele au fost transportate la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel