Dosar Teldrum. Liviu Dragnea a primit o nouă DECIZIE în această seară din partea instanței

Narcis Popa |
Data publicării:

Curtea de Apel Bucureşti a respins miercuri cererea făcută de Liviu Dragnea în care fostul lider al PSD solicita ca Inspecţia Judiciară să o cerceteze pe procuroarea DNA Alexandra Lăncrănjan, care instrumentează dosarul Tel Drum.

Conform unor informaţii apărute în presa centrală, Dragnea a cerut în august 2018 ca Inspecţia Judiciară să verifice cele trei dosare în care a fost sau este urmărit penal, susţinând că procurorii au folosit protocolul secret încheiat între Parchetul General şi SRI.


El o acuza pe Alexandra Lăncrănjan că l-a anchetat pentru abuz în serviciu în dosarul Tel Drum, deşi fapta ar fi fost prescrisă. În plus, Lăncrănjan ar fi furnizat presei documente din dosar.

Inspecţia Judiciară i-a respins solicitarea, însă Dragnea a atacat rezoluţia inspectorilor judiciari la Curtea de Apel Bucureşti, instanţă care i-a respins contestaţia ca inadmisibilă.

Liviu Dragnea execută la Penitenciarul Rahova o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni de închisoare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Fostul lider al PSD a introdus două căi extraordinare de atac - recurs în casaţie şi contestaţie în anulare -, respinse însă definitiv de Instanţa supremă, relatează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel